Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Readon crimson relive son sürüm sorunlumu _?

Readon crimson relive son sürüm sorunlumu _?

Similar threads

evt beyler kullanan ve sorun yaşıyan varmı? ekran çözülürlerinde sorun yaşıyorum sürüm güncel
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
evt beyler kullanan ve sorun yaşıyan varmı? ekran çözülürlerinde sorun yaşıyorum sürüm güncel
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
arkadaşlar webcamim orite rn3100 cdsi var driverini yükledim miss gibi oldu sonra amcapa tıkladım connot prewiew graph yazısı geldi siyah bir ekran daha sonra kapttım msn a girdim görüntülü konuşmada webcami görmüyo ve araçlarsesvegörüntü menüsünde donanım hatalı yazıo ama bilgisayarımUSBcamera...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Öncelikle merhaba arkadaşlar, Ben şuanda evimde 1080p filmler izlerken yaklaşık her 10 saniyede bir anlık kasmalar yaşıyorum ve ses cızırtı yapıyor Bu arada ekrandada 1 saniyelik kopma var Daha sora devam ediyor Bende bunları göze alarak ekran kartımı değiştirmek istedim Ati HD3650 128bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
AMD Radeon v21.2.2 sürücüsü indirmeye sunuldu. Radeon 21.2.2 şoförü, yirmi yıldan eski bir oyun olan Quake III Arena da dahil olmak üzere birkaç yanılgı düzeltmesi ile geldi. Quake III Arena’da oyun içerisinde yaşanan çökmeleri düzelten bu şoför, aslında çok büyük bir yarar sağlayan yeniliği de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,716Mesajlar
29,783Kullanıcılar
uarasSon üye
Üst Alt