Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

realme 7 ve 7 Pro tanıtım tarihi açıklandı

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
realme-7-ve-7-pro-tanitim-tarihi-aciklandi.jpg

Şirketin piyasaya süreceği X7 ve X7 Pro modellerinin MediaTek 1000+ işlemci ile geleceği kesinleşmişti. Realme, 7 ve 7 Pro tanıtım tarihi resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı. Hızlı şarj desteği ile dikkat çeken modeller 2. nesil kameraya sahip olacak.

Yeni modeller YouTube, Facebook ve Twitter’da canlı yayın aracılığı ile tanıtılacak. Her iki modelin de 2. nesil 64 Megapiksel ana kameraya sahip dörtlü kamera dizilimine sahip olacağı tahmin ediliyor.
realme-7-ve-7-pro-tanitim-tarihi-aciklandi-1.jpg
Realme 7 modelinin gücünü MediaTek Helio G90T işlemciden alacağı ve 6 GB RAM ile geleceği iddialar arasında yer alıyor. 4.500 mAh batarya ile gelmesi beklenen model 64 GB depolama alanına sahip olacak. Ayrıca ekran içi parmak izi okuyucu ile karşımıza çıkan modeller 3 Eylül 12.30’da tanıtılacak.

Şirketin Super Dart adını verdiği hızlı şarj teknolojisi 3 dakikalık şarj ile 13.2 saat müzik, 2.5 saat film, 3.5 saat konuşma imkanı sağlıyor. Sadece 35 dakikada yüzde 100 şarj imkanı sağlayan 65 W hızlı şarj sayesinde batarya sorunu ortadan kalkacak. Realme 7 modelinin 65 W hızlı şarj desteğine sahip olmayacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Similar threads

Ülkemizde de modellerini satışa sunan firma, realme 7 ve realme X7 kutu açılışı bir kez daha kendisin gösterdi. Yüksek performanslı modelleri kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanan firma, önümüzdeki eylül ayında yeni modellerini tanıtacak. Her iki modelin özellikleri incelendiğinde rakiplerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Bu yılın başında (Ocak ayının sonuda) Türkiye pazarına giriş yapan Çinli telefon üreticisi Realme yeni telefonlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Realme X7 serisi ile bunlara bir yenisi daha eklenecek. Realme X7 tanıtım tarihi açıklandı Realme tarafından paylaşılan tanıtım görsellerince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Çinli teknoloji şirketi Realme bugün X7 Pro Ultra adlı yeni cihazını piyasaya sürdü. Sessiz sedasız bir şekilde yayınlanan telefon Dimensity 1000+ yonga seti ve üçlü kamera kurulumu gibi öne çıkan özellikleriyle tüketici karşısına çıktı. X7 Pro Ultra modeli geçtiğimiz yılın Eylül ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Oppo'nun alt markası olan ve orta segmentin en iddialı modellerini üreten Realme, kısa bir süre önce yaptığı etkinlikle birlikte yeni akıllı telefon modellerini duyurdu. Oldukça kısa bir süre önce fotoğrafları ortaya çıkan Realme 8 ve Realme 8 Pro, sonunda bekleyenlerine kavuşuyor. Uygun fiyatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Son dönemde piyasaya sürdüğü bütçe dostu akıllı telefonlar ile dikkatleri çekmeyi başaran realme yeni akıllı telefon modeli realme 7 Pro ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni realme 7 Pro’nun öne çıkan özellikleri ve çıkış tarihi haberimizde… realme 7 Pro şarj teknolojisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
858,496Konular
981,877Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt