Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rebirth Bug

Rebirth Bug
0
258

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evet arkadaşlar gece işten geldim bir hevesle rebirth basayım dedim
o yorgunlukla hiç dikkat etmedim
görevleri aldım verdim her neyse 1 gb 10k np gitti
bi baktım çanta doluymus sonra denedim denedim olmadı
ticketten daha hızlı bir çözüm yolu varmıdır
daha önce çok kişinin başına gelmiş bu sorunu nasıl çözdüler
eğer ticket e kaldıysak tahmini ne kadar süre geçer

Similar threads

Selam arkadaşlar herkezin olduğu gibi benimde bi derdim var Evvelden yanıt yazan geçerdim ama derhal konu açma vakti geldi benimde fikirlerim tükendii Neyse konuya geleyim; Acilen biz Lise 2 inşaat bölümünde okuyoruz ve Birincil günlerde gözüme fazla hoş gelen bir kız vardı hakiki adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kırmızı başlıklı kızın hikayesi (kurdun ağzından) Her gun yaptığım gibi ormanı temizlemeye cıkmıştım Orman benim evim, temiz tutmak da benim gorevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle cok şupheli bir gorunumu vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Kırmızı başlıklı kızın hikayesi (kurdun ağzından) Her gün yaptığım gibi ormanı temizlemeye çıkmıştım Orman benim evim, pak yetişmek da benim görevim Derken bir kız beliriverdi Kırmızı başlık ve peleriniyle fazla değişken bir görünümü vardı Kimin aklına gelir bu garip kıyafeti giymek Bir cin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Şenay Büyükköşdere'nin röportajı Fethi Sabancı Kamışlı, Esas Holding’in veliahtlarından. Emine Sabancı ve Erhan Kamışlı’nın oğlu, Ali Sabancı’nın yeğeni. Amerika’da okudu, Londra’da çalıştı, memleketine döndü. Ama grup şirketlerinin birinin başına geçmedi. Kendine ‘yeni nesil’ bir iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,500Konular
982,395Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt