Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot" Hatası?

"Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot" Hatası?
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar yaklaşık üç gündür beni çıldırtacak bir sorun yaşamaktayım sorun şu bilgisayarım açılırken ilk siyah ekran çıkyorya işlemcin, ram lerin filan yazıyor işte o sayfada takılıkalıyor yazılar ve hard disk gözükmüyor bir kaç saniye sonra yine siyah bir ekranda Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key yazısı çıkıyor bu saba kasayı açıp hard diskin elektrik ve sata kablolarını çıkarıp biraz bekledim yeniden takıp bilgisayarı açınca pc açıldı ama bazen bu yöntem işe yarıyor bazen de yaramıyor pc nin elektriği normal galiba fanlar filan çalışıyor yani birde daha öncede harddiskimi bir programla kontrol etmiştim bir bölümünde hata vermişti zaten format sırasında da bir kaç kez harddisk görülemiyordu acaba sorun harddisk temi bu sorunu çözebilirsem çok makbule geçer yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Similar threads

asus dvdwr aldım pc ye takınca pc açılmıo hata verio:reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a keyhehangi bir tuşa baasıncada birşey değişmiyor yardım edene +rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
‘Reboot and Select Proper Boot Device’ yanlışı birden fazla vakit bilgisayarınıza format attıktan sonra ya da beklenmedik bir halde kapanan bilgisayarın önyükleme süreci sırasında karşınıza çıkabilir. ‘Reboot and Select Proper Boot Device’ yanılgısı çok karşılaşılan bir sorun olmamasına karşın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Merhaba, Dogru bölüme açmadıysam özür dilerim Konumuza gelelim bende Samsung s3520 bir notebook varAçtıgım zaman f2(for Setup) f4 (recovery) yazan ekrandan sonra siyah bir ekran geliyor ve o şekilde kalıyorres atıyor sonra kendineSanırım Hdd harddiskimde sorun varÇünkü diger notebookumla 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt