Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Receiver Ne Demek?

Receiver Ne Demek?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Receiver ne seslenmek arkadaşlar asistan olurmusunuz lütfen

Cevap: receiver problemi

Receiver LNB'den gelen sinyalleri Televizyonun gösterebileceği şekilde hazırlar, ve bu nedenle uydudan aldığınız mikrodalga sinyaller TV'nizden görüntü olarak izlersinizÇeşitli amaçlı kullanılmak üzere öbür özelliklere sahip Receiverler bulunmaktadır *

Similar threads

Receiver ne demek arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lutfen Cevap: receiver problemi Receiver LNB'den gelen sinyalleri Televizyonun gosterebileceği şekilde hazırlar, ve boylece uydudan aldığınız mikrodalga sinyaller TV'nizden goruntu olarak izlersinizCeşitli amaclı kullanılmak uzere değişik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Smart TV Nasıl Seçilmeli? Piyasada birçok markanın akıllı televizyonu bulunmaktadır. Bu durum da insanları televizyon satın alırken tereddütte bırakmaktadır. Siz de akıllı bir televizyon almayı düşünüyorsanız birazdan bahsedeceğimiz noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Görüntü Teknolojisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Aklınıza gelen tüm elektronik aygıtlar birbirine sinyal yollayarak çalışırlar. Bu sinyallerin yollanma nedeni data transferidir. Data transferi deyince artık hepimiz aklına kodlarla oluşturulan sayısal bilgiler geliyor fakat analog olarak isimlendirdiğimiz fizikî datalar hala bizimle. Analog...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN, YARDIM YAHUT SIYIRACAM Merhaba sevgili arkadaşlar, ben bu fruma yeni üye oldum Ya kafamda bir soru işareti var bana asistan olursanız sevinirim Ilk Önce 25 yaşındayım cafede hoşlandığım bir kız var; bakışıyoruz, her yanımdan geçerken gülümsüyor vs Yan bunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bilgisayar denince en fazla duyulan terimlerden biri ekran kartlarıdır Görüntünün monitöre yansıtılmasını sağlayan ekran kartları bununla birlikte görüntünün kalitesini de belirlemektedir Bilgisayar ekranındaki bir görüntünün kalitesi keza görüntü bağdaştırıcısı yani ekran kartına, hem de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt