recep ıvedık replıkler Agresifiiiim gomplekliyiiiim ben adamın ülmüğünü sıkarım… Gonuşma Layn… aç şu camı mamı, bu ne koku ya ? apış arası kokuyor resmi olarak ya kız: ya niye o tarafa baktın recep ivedik: memen koluma deydi ya, birazcık panik oldum şuna az votka dolur bakam (koluna emrindeki serumu uzatarak) kat görevlisi: pis sapık (recep köpüklü banyodan çıkma, sade bir havluyla kapıyı zorluyor) recep ivedik: kapı benim kapım olduğundan bi problem yok bu ne abuk subuk hayat, bu ne eksen yaşam ya, bu ne kopuk hayat, bu ne manyak yaşam biçimi ya, bu ne bohemiya (otel müdürüne söylüyor) Ahhh testesteronlarım gitti tanıtacam ayağına 20 milyon indiregandi alacan dimi çakal (bellboy’a) hepimiz kalorilerimizi yakalım göbeklerden kurtulalım meraba ben murat… koyuyumda tur at ahahahohoaho rock’n coke gibisin çadır düzenlemek istiyorum çünkü ben birazcık agresifim, kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığımda da kedi gibi bir insanım r: salih abi sen feyzbuka üyemisin ? s: değilim ama iyi bişeyse olabilirim r: boşver hiç bulaşma, zaten bundan böyle çok amele kaynıyor bende çıkmayı düşünüyüm