Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Durumu

Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Durumu
0
283

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Recep Tayyip Erdoğan Eğitim,

Recep Tayyip Erdoğan'ın Eğitim Durumu

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulundan, 1973 yılında İstanbul İmam Hatip Lisesinden mezun oldu Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesinden de diploma aldı Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesinde okuyan sayın Başbakanımız, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu *

Similar threads

Tayyip Erdoğan kaçıncı başbakandır? Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin 59 ve 60 dönem hükûmeti başbakanı, Adalet ve Yeniden Yapılanma Partisi Genel Başkanıdır Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Recep Tayyip Erdoğan kimdir? Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu Ayrım dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi'nden de diploma aldı Üniversiteyi Marmara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Recep Tayyip Erdoğan Kimdir, Hakkında veri Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954 yılında Kulaksız, Beyoğlu (İstanbul) doğumlu Türkiye Cumhuriyeti'nin 59 ve 60 dönem hükûmeti başbakanı, Adalet ve Yeniden Yapılanma Partisi Genel Başkanıdır Memleketi Rize'nin Güneysu ilçesidir Rizeli bir aile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Tayyip Erdoğan kacıncı başbakandır? Recep Tayyip Erdoğan Turkiye Cumhuriyeti'nin 59 ve 60 donem hukUmeti başbakanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanıdır Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan 26 Şubat 1954'te İstanbul'da doğdu 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu'ndan, 1973...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Recep Tayyip Erdoğan Doğum Recep Tayyip Erdoğan Doğum Yeri Recep Tayyip Erdoğan Doğum Tarihi Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğum Yeri Recep Tayyip Erdoğan,Rizeli bir aile olan Ahmet ve Tenzile Erdoğan'ın oğlu olarak İstanbul'da doğdu 26 Şubat 1954 Kulaksız, Beyoğlu, İstanbul İlkokulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt