Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Recep Tayyip Erdoğan Hangi Takımı Tutuyor

Recep Tayyip Erdoğan Hangi Takımı Tutuyor
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Recep Tayyip ERDOĞAN hangi takımı tutuyor?

Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta dile getirdiği gibi koyu bir Fenarbahce taraftarıdır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dun Beyaz TV'de yayınlanan ''Ustanın Hikayesi' belgeselinde carpıcı acıklamalarda bulundu

İşte o acıklama
Lefter ile Fenerbahce sevgim başladı 1516 yaşında amatorde İstanbul genc karmaya secildim Statlara serbest giriş kartı aldım Yıkılmış olan İnonu Stadı'na bedava girebildik İmam hatipte futbol oynadığımdan babamın haberi yoktu, daha sonra oldu Ailemde hanım haric herkes Fenerbahceli'dir Ama son yaşanan olaylardan sonra aile epeyce Fenerbahce'den soğudu Emine Hanım, Beşiktaş taraftardır Fatih Terim futbola hırsıyla zevk katan biri Bana hocam da oğlum topu yiyeceksinderdi Onun icin sporu siyasetle ozdeş tutarım Başarıya inanacakın kolektif anlayış bu Fatih Hoca'da bu var Hidayet kardeşim de ABD'deyken baskat milli takamımızdayken başarısından oturu kendisini kutluyorum

imagesreceptayyiperdoganhangitakimitutuyor5ad8a2e73617f

Similar threads

Recep Tayyip ERDOĞAN hangi takımı tutuyor? Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta dile getirdiği gibi koyu bir Fenarbahçe taraftarıdır Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Beyaz TV'de yayınlanan ''Ustanın Hikayesi' belgeselinde çarpıcı açıklamalarda bulundu İşte o yorumlama Lefter ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Hangi unlu hangi takımı tutuyor Kim Hangi Takımı Tutuyor Unlulerin Tuttuğu Takımları Aysun Kayacı Galatasaray Petek Dincoz Fenerbahce Teoman Beşiktaş Arzum Onan Trabzon Sibel Can Fenerbahce Serdar Ortac Galatasaray Deniz Seki Galatasaray Ebru Şallı Beşiktaş İbrahim Tatlıses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Recep Tayyip Erdoğan Yaşam Öyküsü, Recep Tayyip Erdoğan Biyografisi Recep Tayyip Erdoğan'ın Biyografisi 26 Şubat 1954 de Kasımpaşa ’da doğan Recep Tayip Erdoğan aslen Rizeli 'dir Babası Ahmet Erdoğan, annesi ise Tenzile Erdoğan Babası, deniz yollarında kıyı kaptanı olarak çalışırdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Hangi Unluler Hangi Takımlılar Hangi Unluler Hangi Takımı Tutuyor Devlet Bahceli Beşiktaş Ayhan Işık Beşiktaş Murat Başaran Beşiktaş Peker Acıkalın Beşiktaş Sarp Apak Beşiktaş Nefise Karatay Beşiktaş Reha Muhtar Beşiktaş Erol Gunaydın Galatasaray Uğur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Hangi meşhur hangi takımı tutuyor Kim Hangi Takımı Tutuyor Ünlülerin Tuttuğu Takımları Aysun Kayacı Galatasaray Petek Dinçöz Fenerbahçe Teoman Beşiktaş Arzum Onan Trabzon Sibel Can Fenerbahçe Serdar Ortaç Galatasaray Deniz Seki Galatasaray Ebru Şallı Beşiktaş İbrahim Tatlıses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,535Konular
981,781Mesajlar
32,222Kullanıcılar
sweenSon üye
Üst Alt