Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Recep Tayyip Erdoğan Sozleri

Recep Tayyip Erdoğan Sozleri
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Recep Tayyip Erdoğanın guzel sozleri

Şayet darbe başarılı olsaydı bin yıldır bizim olan bu coğrafyanın kimlere altın tepsi icinde sunulacağını hepimiz gayet iyi biliyoruz Arkalarındaki gucleri cok iyi biliyoruz, vakti saati geldiğinde hesaplarını onlerine koyacağızdedi

Tek devlet, tek millet, tek bayrak

Bizim İcin Dini, Mezhebi, Dili, Rengi, Etnik Kokeni Ne Olursa Olsun İnsan Once İnsandır

Sevdamız millet, gorevimiz hizmet

Etnik unsurlar vardır kurtu vardır, lazı, cerkezi, gurcusu, arnavutu, boşnakı, Turku vardır Bunlar ulkemizde bir alt kimliktir Bunun bir tek ust kimliği vardır; o da Turkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığıdır

Siyasetin tek limanı ahlaktır

Namertlik!
Edepsizlik!
Cibilliyetsizlik!

“Turk Turkum, kurt kurdum, laz lazım, cerkez cerkezim diyebilecek Hepimizin ust kimliği Turkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır Turk, kurt, cerkez, laz aklınıza ne gelirse hepsi Turkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı ust kimliği altında bir ve beraber olacağız Alt kimliklere saygı duyacağız Ancak hepimizin bir ust kimliği var Nedir o? Turkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır
Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik

Dunyada makamlar, mevkiler baki değildir

Dinterore sıfat olamaz

Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz

Bu devlet, bu ay yıldızlı bayrak, bu Cumhuriyet bizim hepimizin

One minute, one minute, one minute Olmaz! One minute!

Ben giriyorum siz de girin (Erişimi engellenmiş olan video paylaşım sitesi Youtube hakkında)

Oku, duşun, uygula, neticelendir

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt