Recep Tayyip Erdoğanın guzel sozleri
Şayet darbe başarılı olsaydı bin yıldır bizim olan bu coğrafyanın kimlere altın tepsi icinde sunulacağını hepimiz gayet iyi biliyoruz Arkalarındaki gucleri cok iyi biliyoruz, vakti saati geldiğinde hesaplarını onlerine koyacağızdedi
Tek devlet, tek millet, tek bayrak
Bizim İcin Dini, Mezhebi, Dili, Rengi, Etnik Kokeni Ne Olursa Olsun İnsan Once İnsandır
Sevdamız millet, gorevimiz hizmet
Etnik unsurlar vardır kurtu vardır, lazı, cerkezi, gurcusu, arnavutu, boşnakı, Turku vardır Bunlar ulkemizde bir alt kimliktir Bunun bir tek ust kimliği vardır; o da Turkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığıdır
Siyasetin tek limanı ahlaktır
Namertlik!
Edepsizlik!
Cibilliyetsizlik!
Turk Turkum, kurt kurdum, laz lazım, cerkez cerkezim diyebilecek Hepimizin ust kimliği Turkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır Turk, kurt, cerkez, laz aklınıza ne gelirse hepsi Turkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı ust kimliği altında bir ve beraber olacağız Alt kimliklere saygı duyacağız Ancak hepimizin bir ust kimliği var Nedir o? Turkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır
Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik
Dunyada makamlar, mevkiler baki değildir
Dinterore sıfat olamaz
Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz
Bu devlet, bu ay yıldızlı bayrak, bu Cumhuriyet bizim hepimizin
One minute, one minute, one minute Olmaz! One minute!
Ben giriyorum siz de girin (Erişimi engellenmiş olan video paylaşım sitesi Youtube hakkında)
Oku, duşun, uygula, neticelendir
Şayet darbe başarılı olsaydı bin yıldır bizim olan bu coğrafyanın kimlere altın tepsi icinde sunulacağını hepimiz gayet iyi biliyoruz Arkalarındaki gucleri cok iyi biliyoruz, vakti saati geldiğinde hesaplarını onlerine koyacağızdedi
Tek devlet, tek millet, tek bayrak
Bizim İcin Dini, Mezhebi, Dili, Rengi, Etnik Kokeni Ne Olursa Olsun İnsan Once İnsandır
Sevdamız millet, gorevimiz hizmet
Etnik unsurlar vardır kurtu vardır, lazı, cerkezi, gurcusu, arnavutu, boşnakı, Turku vardır Bunlar ulkemizde bir alt kimliktir Bunun bir tek ust kimliği vardır; o da Turkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığıdır
Siyasetin tek limanı ahlaktır
Namertlik!
Edepsizlik!
Cibilliyetsizlik!
Turk Turkum, kurt kurdum, laz lazım, cerkez cerkezim diyebilecek Hepimizin ust kimliği Turkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır Turk, kurt, cerkez, laz aklınıza ne gelirse hepsi Turkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığı ust kimliği altında bir ve beraber olacağız Alt kimliklere saygı duyacağız Ancak hepimizin bir ust kimliği var Nedir o? Turkiye Cumhuriyeti vatandaşlığıdır
Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik
Dunyada makamlar, mevkiler baki değildir
Dinterore sıfat olamaz
Demokrasi bir tramvaydır, gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz
Bu devlet, bu ay yıldızlı bayrak, bu Cumhuriyet bizim hepimizin
One minute, one minute, one minute Olmaz! One minute!
Ben giriyorum siz de girin (Erişimi engellenmiş olan video paylaşım sitesi Youtube hakkında)
Oku, duşun, uygula, neticelendir