Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Recife Nerededir? Hakkında Bilgi

Recife Nerededir? Hakkında Bilgi
0
254

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Recife

Recife Brezilya'nın kuzeydoğu kesiminde şehir halkı Atlas okyanusu kıyısında yeralan, pernambuco eyaletinin merkezi olan Recife'nin nüfusu 1 335 685'tir büyük bülümü, sömürge döneminde şekerkamışı işletmelerinde çalıştırmak için getirilmiş kölelerin soyundan gelen siyahlar Brezilya'nın Venedik'i diye adlandırılan büyük kasaba, Capiburb ve Beleribe ırmaklarının kıyıları ile iki ırmağın denize döküldüğü yer yakınındaki bir adada belirlenmiş ve bir çok köprüyle dağıtılmış kesimleri birbirine bağlamıştır

Önemli bir sanayi öğretim devlet üniversitesi, ve benzeri bir çok yüksek öğretim kurunu merkezi olan Recife, aynı zamanda da ülkenin limanlarından biridir Pamuk, şeker, rom, tahıl, ve sanki dış satım

Yerine Potekizlerin başlangıçta 1520'de ulaştıkları Recife, 16301654 arasında Hollandalılar kadar kuruldu 1760'ta Brezilya'nın birincil zorlama makinesinin getirildiği kentte, 1825'ten bu yanlamasına Diario de Pernambuco adlı Brezilya'nın en eski gazetesi yayınını sürdürmektedir

*