Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

red alert 2 kasma sorunu

red alert 2 kasma sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar biraz nostalji yapayım dedim red alert 2 yi indirdim 2 ayrı yerden ikiside oyunda aşırı derecede kasıyor mw 2 mw3 ü sorunsuz oynadım işletim sistemi windows xp ekran kartı 512 mb nvdia ge force 9600 3 gb ram işlemci intel r core tm 2 duo CPU t6400 200 GHz

Similar threads

Arkadaşlar red alert 2 yi indirdim Dosyalar şöyle: http:img856**************img8564249adszmdwpng ama nasıl yükleyeceğimi anlamadım Tüm uygulama programlarına bastım ama olmadı Lütfen yardımcı olun
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Beyler Ben oyunu indirdim torrent ile ***** attım oyun düzgün bir şekilde açıldı Ayarları full yaptım Ana menüde kasma yok FPS 50 Lerde oyun başlıyorum FPS 5'e düşüyor acaip kasıyor hiç bir şekilde oynanamaz ağır çekim gibi hareket ediyorlar Frame Rate'yi Fixed Yaptım hala birşey değişmedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Beyler ArmA 2 oyununu yükledim Güzel Olabileceğini düşündüm Ama Durmadan Kasıyor Nedeni Ne Olabilir ? ? SİSTEM BİLGİLERİ ; Ürün : Packard Bell İşlemci: Intel(R) Core(TM) i72670QM Cpu @ 220 GHz Yüklü Bellek RAM : 6 GB SİSTEM Türü : 64 Bit GÖRÜNTÜ BİLGİLERİ ; Toplam Kullanılabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Merhaba arkadaşlar, eminim birçoğunuz eskiden bu oyunu defalarca oynamıştır, ve yeni bi bilgisayar aldıktan sonra oyun aklına gelip büyük bir hevesle oyunu yeniden yüklemişsinizdir, oyunu *****leyip oyuna giriş yapıp senaryo modunu açmışsınızdır, buraya kadar herşey yolunda değil mi Oyun başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt