iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar birkaç gün önce Red alert 3'ü orjinal aldım online oynamak için fakat oyunu yüklediğimde bir de ne göreyim ''invaild cdkey'' diye hata veriyor Aral game'e hemen mail attım yeni key gönderdiler o da çalışmadı ve sonunda aral game sağolsun sorunumu çözdü bende bu çözümü herkesle paylaşmak istedim zira çok sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorum aynı sorunu yaşayanlara faydam olursa ne mutlu bana
Arkadaşlar oyunu yükledikten sonra :
Eğer ki işletim sisteminiz 64 bit ise
BaşlatÇalıştır kısmına regedit yazın
HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Electronic Arts\Red Alert 3\ergc kısmında yazan cdkeyde aralara '''' yani çizgi işareti koyup kaydedin
Eğer işletim sisteminiz 32 bit ise;
registry: HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Red Alert 3\ergc kısmında cd keyde aralara koyup kaydedin
Yani cdkeyiniz ''AAAABBBBCCCCDDDD'' ise ''AAAABBBBCCCCDDDD'' haline getirip kaydedin ve online oynama keyfine başlayın
sorularınız olursa bana burdan yazabilirsiniz
Arkadaşlar oyunu yükledikten sonra :
Eğer ki işletim sisteminiz 64 bit ise
BaşlatÇalıştır kısmına regedit yazın
HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts\Electronic Arts\Red Alert 3\ergc kısmında yazan cdkeyde aralara '''' yani çizgi işareti koyup kaydedin
Eğer işletim sisteminiz 32 bit ise;
registry: HKEYLOCALMACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Red Alert 3\ergc kısmında cd keyde aralara koyup kaydedin
Yani cdkeyiniz ''AAAABBBBCCCCDDDD'' ise ''AAAABBBBCCCCDDDD'' haline getirip kaydedin ve online oynama keyfine başlayın
sorularınız olursa bana burdan yazabilirsiniz