Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Reddedildim iletişimi koparamiyorum, seviyorum

Reddedildim iletişimi koparamiyorum, seviyorum
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba 2 konum vardı bilirsiniz ola ki lakin özetliyorum Kızla 8 aydır tanışıyoruz Sohbetimiz de hoş Kıza açıldım ve arkadaş gördüğünü söyledi Ben de iletişimi kestim Sonradan içime oturdu dayanamadım konuştum kızla O da konuş benle bu şekilde olmaz dedi Konuşuyoruz yeniden bi süredir

Yoruldum hocam bundan böyle Kızın hicbiseyi değilim kız beni takmıyor düşünmüyor Benim her anımda o var Yaşıyorum fakat benzeri onla konuşmak için yaşıyorum Bi durum yaşanıyor ve aklıma o geliyor gelse de anlatsam diye O anı yaşayamıyorum bile kuruyorum kafamda şöyle anlatırım ben bunu diye Ağlıyorum hocam Aptalın tekiyim biliyorum fakat ağlıyorum Onunla konuşmak istiyorum lakin bu şekilde yok Onu istiyorum Kazanamadım olmuyor olmadı olmayacak biliyorum Ama durduramıyorum kendimi

Kız herkesin kafası karışabilir demişti daha sonralarda Hocam yoruldum ve durduramıyorum kendimi Biliyorum olmayacağız kız benden hoşlanmıyor Şayet sevdiği çocuk var şayet sevgilisi yanına derhal Tükeniyorum hocam yapamıyorum

858,496Konular
981,876Mesajlar
29,916Kullanıcılar
murymurySon üye
Üst Alt