Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Reddedilemezdi'

Reddedilemezdi'
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Reddedilemezdi' 'Reddedilemezdi'​ 1549045411 1549045411 reddedilemezdi5c548ea7e8edareddedilemezdi5c548ea7e8eda http:fotofanatikcomtrArticle20087722020702FAN3ARAB2800000000 Fenerbahçe´den idareli olarak geri çevrilemeyecek bir öneri aldığını ifade eden Luis Aragones, Sıcak taraftara sahip büyük bir kulübe gidiyorumdedi 272008 ‘Futbol futboldur’ İspanya Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonu yapan Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Luis Aragones’cilt arkadaş canlısı itiraf İspanyol ABC Gazetesi’nde röportajı yapan gazetecinin, “Affet beni ama Türkiye birazcık çılgınlık gibi geliyor bana yorumuna, deneyimli hoca şu karşılığı verdi: “Neden? Futbol futboldur Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif aldım Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum Keza her yer aynıdır Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen her şey kötüdür Yıllık 4 milyon Euro“ Ben, güçlüyüm ve güçlü olup teklif aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım Bu, benim işim Ailem de bu maceraya atılmam için beni destekledi Aragones bunları söylerken, ABC gazetesi, Fener’in yıllık net 4 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme önerdiğini, hem sonuca kadar prim vereceğini, konut ve araba görev edeceğini yazdı Marca gazetesi, geçmişte istifasını istediği Aragones’in, Madrid’de, doğduğu Hortoleza kasabasındaki stada adının verilmesini istedi İspanyol hocanın yarın Türkiye’ye gelmesi bekleniyor milliyet  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt