Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Reddedılme Korkusu

Reddedılme Korkusu
0
133

Similar threads

Ben bır tane kıza aşık oldum kız bızım mahalleden ama kıza bır türlu acılamıyorum arada ben ona bakıyorum fakat o bana cıddı tamda cıddı degılde sıradan bakıyor en çok parkda oynuyormahallede zaten bırsuru kadın oturuyor onlardan fırsat bulup kıza soyleyemıyorumkı bırısı gorur dıye cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
slm arkadaslar arkadaslar benım bır derdım war bundan yaklasık 2 ay once kız arkadasımdan ayrıldım sebebi ise ailesinin onu bana vermeyecegı ıdıyanlız cok gururlu ve ınatcı bırısı olmasına karsın istikrarlı ıdıde ben halen onu sevıyorum we ılk erkek arkadasıydım imtihan donemının stresımıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Arkadaslar Ben Arka Sokagımızda Oturan Cogu Kızı Tanıyorum Ama Gecenlerde Bır Kız Gordum Erkek Arkımla Ona Konusmak Istedımı Soylemek Icın YolladımOda Yarın Benı Okuldan Almaya Gelsın DedıDıger Gun Okuldan Aldım Bır Parka Gıttık Kız Cok Yakın Yanı Opmemı Ya Da Sarılmamı Istıyordu SankıSonra Arka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Oncelıkle sa iyi aksamlar Evet arkadaslar sorunum bır ask lıseye yenı gecıs yaptım ve tenefuste dolasırken bırden gozume bır kız carptı aman allahım bu benım hayalımdekı kızmı dedım kendımce kızı gorunce (Gercekten cok cıddıyım of anam ) bırden gozumden inleme geldı kız benı o kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt