Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

reddetti lakin hala bakıyor

reddetti lakin hala bakıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben okulda benden bir üstteki sınıfta olan bir kızdan hoşlanmaya başladım Bu kızla ben tanışmadığım için öncelikle 1 ay kadar bu kızla bakıştık kızın twitter ine falan baktım orada gelip konuşmaya cesaretin mi yok yada kibir mu yapıyorsun yazdı Kızda bana keza arkadaşını bakıyomu diye baktırtıken hemde kendisi bakarken belirli hoşlanıyo gibisinden şeyler geçiyordu aklımdan , kızı arkadaşıma gösterdim o da bana senden hoşlanıyor git konuş dedi Bende gittim kızın yanına arkadaşlarıyla eğlenirken konuşmak dahi istemedi benimle Sonra faceden konuşmak istedim tekrar reddetti bende kızın peşinden koşmadım Ama kızı hala seviyorum anlamadığım tek şey bu kız beni reddetti ama hala dostça samimi bana bakıyor ama ben onu hiç takmıyormuşum gibi yapıyorum hatta diğer kızlarla onu kıskandırmak için takılıyorum Bu kız ne yapmaya çalışıyor neden beni reddetti lakin hala bakıyor

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt