Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Redlynx Trials 2 Second Edition

Redlynx Trials 2 Second Edition
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
PC ’deki küçük eğlencelik oyunlardan daima hoşlanmışımdır Teknolojiyi yakından peşine düşüp takip etmeye çalışıyorum ve oyun konusuyla da son derece ilgiliyim Lakin Crysis, Assassin ’s Creed gibi oyunlar pir geldi, anında gitti :) Kendi adıma uzun soluklu bir oyunu oynayabilmem için multiplayer desteğinin çok iyi olması gerekiyor Cod4 ’ü internetten fazla oynamışlığım vardır lakin single player kısmını az önce bitirmedim bile, daha açıkçası başlamadım Çünkü bilgisayar göre yönlendirilen sanal birşeyin içinde yer almak beni fazla sıkıyor O nedenle bütün oyunları yalnızca online olarak hakiki insanlara aleyhinde oynuyorum İşte Redlynx Trials 2 Second Edition da bu tarz oyunlardan birisi Motorsiklet kullanmayı seviyorsanız bu oyuna kuşkusuz bir göz atmanızı öneririm Oyun pek eğlenceli fakat, başından kalkamıyorsunuz Motorsikleti fizik kurallarının tabiri yerindeyse; “dibine vurarak kullanıyorsunuz Bunu yaparken aldığınız tepkiler böylece realist fakat, oyun sizi kendisine aniden bağlayıveriyor Eğer oynamak isterseniz, 118MB ’lık demo versiyonunu derhal indirip oynayabilirsiniz Oyunun resmi sitesinden de gelişmeleri takip edebilirsiniz Beğeneceğinizi umuyorum
Videolar:
Ekran Görüntüleri:

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt