Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Reenkarnasyon Nedir? Hakiki Olabilir Mi?

Reenkarnasyon Nedir? Hakiki Olabilir Mi?
0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Bitmiş dünyaya gelmek… Çoğu inanışa ve dine kadar bu muhtemel ancak bizim ülkemizde fazla pozitif realite payı olmadığını düşünüyorum, bunun hakkında yapılan*araştırmaları sizlere sunmaya çalışacağımYeni dünyaya bambaşka bir şekilde ayrı bir karakterle*gelme olayıdır reenkarnasyon Ölümden sonradan yaşayacağınız yaşam öbür bir bedene ve bambaşka*bir ruha bürünerek gerçekleşecek olan bir dönem
Ölen birinin başka bir vücutta,başka bir bedende*dünyaya gelerek yaşamını devam ettirmesi çok eski bir inançtırBazı inançlara kadar;vücut 2 veya 3 defa*baştan dirilir ve yeni hayatına devam eder fakat bu süreçte eski hayatını hiçbir şekilde hatırlamaz*Howard isimli tahlilci Darı Firavunu Tutankhamun ’un mezarına ulaştığında solmamış ve dipdiri çiçekler görür ve bu konu hakkında incelemeler yapar*Carter ’ın cümbür cemaat göre aşina araştırmasının en ilginç noktası ise doğum yılı cetveli*uygulaması Cetveli bir müslüman olarak incelediğinizde yararsız geliyor İnancınızı bir kenara bırakarak*nesnel bir şekilde incelemenizi nasihat ederim

Carter ’a kadar gövde ruh değiştirebilir,karoser yalnızca bir giysi aslolan ruhtur ve ruh istediği bedende*yeniden ve defalarca can bulabilirCarter uygulamaya koyduğu bu cetvelde daha önceki hayatınızda*kim olarak ve nerede yaşadığınızı bulmanıza asistan oluyor nasıl mı?*Doğum tarihini haberdar olan herkes bu uygulamayı gerçekleştirebiliyor

Bu cetvelde doğum yılınıza tarafından anahtar harfinizi buluyorsunuz sonra bu harf sizlere*cinsiyet,yaşadığınız yer ve kimliğinizi gösteriyor*Bunun yanı sıra doğum ayı cetveli de sizlere cinsiyetinizi gösteriyor*Bu ne kadar doğru ya da ne kadar gerçekçi bilinmez cetvelin tamamını sizlere arzetmek*isterdim oysa çoğu yerde bulamadım
Kuranı Kerim ’de yer alan bir takım ayetler aslında bu olayı doğruca egale ediyor*lakin reenkarnasyona inanan ve bu şekilde yaşadığını iddaa eden çoğu durum ve insan*da gündemde

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt