Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Regl Sancıları İçin Bitkisel Çay (Birebir)

Regl Sancıları İçin Bitkisel Çay (Birebir)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Regl Sancıları İçin Bitkisel Çay (Birebir) Tarifi İçin Malzemeler

*Su
*Civanperçemi Bitkisi (Sarı renkli)

Regl Sancıları İçin Bitkisel Çay (Birebir) Tarifi Yapılışı Cezveye içeceğiniz fincan kadar su ve bir tutam Civanperçemi bitkisini koyup kaynatıyoruz Kaynadıktan sonra sıcak içilmeli soğutulmamalı
Not: Ben resimde Civanperçemi bitkisini göstermek için tabağa bir tutamdan fazla koydum Tabaktaki kadar koymuyoruz tabiki Bir tutamdan fazla koyabilirsiniz ama çok acı oluyor İçemezsiniz tavsiye etmem
Gelelim ne zaman ve nasıl içilir sorusuna?
Bazı bayanlar adet döneminde şiddetli karın kas ağrıları çekebiliyor Adet döneminden bir hafta önce ve adet dönemi de dahil iki hafta boyunca bu çay her gün içilmeli Bir defa içmeniz yeterlidir Fakat çok fazla ağrınız oluyorsa iki bardak da içebilirsiniz Gerçekten denenmiştir bir çok bayan tarafından faydalı olduğu söylendi bana da Zaten bitkinin ne zararı olabilir ki umarım sizlere de faydalı olur Afiyet ve şifa olsun

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt