Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rehberlik öğretmeni ve öğrenciler

Rehberlik öğretmeni ve öğrenciler
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Rehberlik öğretmeni ve öğrenciler Bu diyaloglar bana mektep yıllaırmı ve özellikle rehberlik öğretmenimizi ahtırlattıUfak tefek bir bayan hocaydı kadın bıkmıştı bundan böyle bizden 26 yaşındaydı ama bize''sizin bu abuk subuk sapan durumuzlarınız üyzünden kendimi 56 yaşında gibi hissediyorum''diyordu eyvah yaaarehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db25baepngalt :D:D :D:D :D:Drehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :D Big Grin :Dbizde abartıyorduk fakat yaarehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :D Big Grin :D İşte sizlere rehberlik öğretmeni ve öğrecilerinin aralarında geçen komedi diyalogları sunuyorumrehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :D Big Grin :D Buyrunuzrehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :D Big Grin :D Rehberlikçi:buyur kızım nooldu? Öğrenci:ya hocam size bişey anlatcambenim bi sevgilim var ve çok uyuz lakin seviyorum Rehberlikçi:ee noolmuş bunda? Öğrenci:sizden destek istiyorumuyuz olduğu için terketmek istiyorum fakat sevdiğim için istemiyorumsiz ayrıl derseniz ayrılcam,devam derseniz devam hocam Rehberlikçi:hönk!!! rehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :p Stick Out Tongue :piha: öğrenci ders çalışma programı almak için rehberliğe gitmiştir Ö:hocam ben ders egzersiz proğramı alcaktım R:alabilirsin evladım alma diyen mi var? Ö: rehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :p Stick Out Tongue :piha: rehberlik öğretmeni kapıda beklemektediro sırada aylak bi öğrenci geçmektedir ve Ö:hocam niye duruyonuz kapıda? R:dururum elbet sana mı sorcam evladım Ö:yok şeyettirdiydim de yani merak R:pozitif merak iyi değildir hadi zil çaldı yürü sınıfa naş naş Ö:hocam bişey daha sölicem R:söyle Ö:sizin karınızı görmüştüm ben R:görebilirsin nolmuş? Ö:bişey olmamış hocam yalnızca bankta biriyle öpüşüyodu R:yürü len sınıfına rehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :p Stick Out Tongue :piha: rehberlik öğretmeni odasında bilgisayarda chat yapmaktadır bütün o anda okulun en lafçı öğrencisi girer Ö:hocam nööörüyonuz? R:sanane olum(soğuk soğuk ter akıtmaktadır) Ö:heheee gördüm ki ben okula yaymayan noolsun rehberlikogretmeniveogrenciler5c5627db29628alt :p Stick Out Tongue :piha: rehberlik odasının kapısı çalınmaktadır R:giiiiir Ö:girdim hocam R:iyi ettinnoldu? Ö:hocam sınıftan atıldım Rkuldan atılmadığına dua et Ö:hocam o kadar demeyin ama ya naptım ancak ben? R:ne bilim naaptını len niye atıldın? Ö:kıza laf attım hocam R:iyi halt ettinne dedin bari de atıldın? Ö:kız ayıp hocam ayıp öle mi denir dedi ben de ayıp yatakta olur heç mi görmedin dedim R:şayet görmemiştir ne biliyon? Ö:hah işte öğretmen da öle dediben de gece gelsin gösterem dedim R:hönk  

858,467Konular
981,174Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt