Rehe muhtar'dan seçmeler Ne yalan söyleyeyim adam hoş haber sunuyor duLakin komikti yaSpikerlerin ister istemez hataları oluyordu ee ne de olsa canlı yayın pek da olacak demiLakin reha muhtarın haberleri bambaşkaydıİşte size reha beyden seçme haberlerrehemuhtardansecmeler5c563184ccddcalt Big Grin Reha Muhtar Haber: Bir yüzücü 350 Tonluk gemiyi ceker R M : Nasıl çekiyorsunuz gemiyi? Inanc meselesi, içinizde bunu hissetmeniz gerekir RM : Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? Haber : Mahkumlar tünel kazarak kaçar R M : Mahkumlar kaçmak için mi tünel kazdılar? Haber : Bir mektep müdürü cinsel tacizle suçlanır R M : Sen benim sözümü bile kestiğine kadar kim bilir daha neler yapmışsındır Haber : Şahane Avcı kürtaj yaptırmıştır RM : Peki, Bebek şimdi nerede? Alparslan Türkeş in cenaze töreninin olduğu gün sevgili Reha Muhtar Show Haber de şöyle konuşur: Cenaze töreninde sayıları on binin üzerinde yedi bin güvenlik görevlisi vardı Reha Muhtar karısını boğarak öldüren adamı programına çıkarıyor Ilk sözü: Efenim, başınız sağ olsun Haber: Cenk Koray ın oglu DEMİR CAMA(!) kafa atar ve ölüm eder RM : Peki Sayın Cenk Koray, oğlunuz daha önce de sıkça cama kapıya kafa atar mıydı? Reha Muhtar anlamakta bazen güçlük çeker: Allah Vergisi kör olduğunuzu anladım da beyefendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? Reha Muhtar, canli yayinda Serafettin Bey le konusuyor Sayin Serafettin Bey kardesim, siz orada var miydiniz, yok muydunuz, efenim? Yoktum Yoktum diyorsunuz Yoktum diyorum Bak Serafettin sana yeniden soruyorum Var miydin, yok muydun? Valla billa yoktum Ant etmenize lüzum değil efendim, size inaniyoruz Var miydin, yok muydun? Vardim efendim Peki Serafettin siz demin yoktum diyordun, simdi vardim diyorsunuz Bu nasil is kardesim? Yoktum dedim inanmadiniz, ne yapayim? Ne yapacaginizi ben bilemem efendim Orasini sen dusun Var miydin, yok muydunuz? Hatirlamiyorum Hatirlayiniz efendim Bak bir filmimiz var sizinle ilgili Onu birlikte izleyelim, sonradan sana soracagim Araya soz konusu film giriyor Bir muhabir kapiyi kirip Serafettin in evine giriyor ve kibarca, bakımlı kamera (!!) ile cekim yapmak icin müsade istiyor Serafettin Bey izin vermiyor tabii Bunun uzerine kameraman dinlemiyor, cekimlerini yapip gidiyor Tekrar Reha Muhtar geliyor goruntuye: Filmimizi izlediniz, Serafettin Bey Simdi ne diyorsunuz? Galiba varmisim Galiba ile olmaz efendim, kesin misiniz? Eminim Oyleyse eminsiniz yani Evet efendim, eminim Serafettin Bey eminim diyorsunuz fakat o kadar belirli gorunmuyorsunuz Sayin Hamdi Bey iyi aksamlar efendim Sizin adiniz Hamdi midir, efendim? Evet Hamdi dir, Reha Bey Hamdi diyorsun Hamdi diyorum cunku nufus kagidimda oyle yaziyor Ben nufus kagidinizi sormuyorum efendim Sana soruyorum: Sizin sahte olmayan isminiz nedir? Hamdi Nasil yaziliyor? He, a, me, de, i seklinde Yani sahte olmayan isminiz Hamdi diyorsunuz Peki sahte olan isminiz hangisi? Benim sahte olan bir ismim yok! Lakin demin sahte olmayan ismim Hamdi dediniz Aramak ancak bir de sahte isminiz var Size Yesil diyorlar efendim Siz Yesil misiniz? Hayir Yesil degilim Oyleyse size niye Yesil diyorlar? Bana Yesil demiyorlar Hamdi diyorlar Yani inkar ediyorsunuz Sukut ikrardan kazanç Hamdi Ben sukut etmiyorum, konusuyorum ve Yesil degilim diyorum Yesil degilim dediniz fakat mosmor oldunuz Bakiyorum simdi de kizariyorsun Ne sarardin Hamdi? Sarardim cunku ben Tanri nin ogluyum Her renge girerim Ne oldu Hamdi Bey? Bir alışılmadık konusuyorsunuz Galiba delirdim Bana bir hekim lutfen! Gecmis olsun, Hamdi Bey Size acele sifalar diliyorumIyi aksamlar efendim