Ömer Atmaca, “Ağrı Belediye Lideri Savcı Sayan’ı ifşa videosudur” bildirisiyle toplumsal medyada bir görüntü yayımladı.
“ANKARA’DA VE İSTANBUL’DA LÜKS HAYATINA…”
Ailesinin içinde bulunduğu Bekirhan Aşireti’nin Savcı Sayan’a takviye verdiğini belirten Ömer Atmaca, “Kendisini çok büyük takviyeler verdik. Kendisini belediye lideri olduğu vakit keyifli olduk, ama şu anda hiçbir formda mutlu değiliz. Ne Ağrılılar olarak ne halk olarak şu anda hiç kimse Savcı Sayan’ın belediye başkanlığından şad değil. Zira kendisi belediye lideri seçildiğinden bu yana Ağrı’ya hiç uğramamış, daima Ankara’da ve İstanbul’da lüks hayatına devam etmiş ve Ağrı’ya her gelmesinde yaşlı bir nenemizin ya da amcamızın elini öperken fotoğrafını çekritip Instagram’dan paylaşarak gösterisini yapmıştır” dedi.
“AĞRI’YA YAPTIĞI EN BÜYÜK İCRAATI SÖYLÜYORUM”
“Kendisi ailemizden çok büyük dayanaklar almış, kendisi tekraren babama Ankara’da ‘eğer misyona gelirsem sen yerinden hiçbir biçimde oynamayacaksın, belediye lider yardımcılığına devam edeceksin’ diye de kelam vermiştir” diyen Atmaca şöyle devam etti:
“Yalnız hiçbir kelamını tutmamış, Ağrı’ya yaptığı en büyük icraatı söylüyorum, -Ağrılı hemşerilerim gözleriyle görüyordur aslında bunları- Mercedes GBR7 zırhlı, uzaktan kanasın dahi camını patlatamayacağı BR7 sınıfı zırhlı aracı Ağrı’ya getirtmiş bir belediye lideri olarak, şayet halkı seviyorsan zırhlı otomobile neden biniyorsun değil mi? Sayan soyadlı bütün akrabalarını işe almış ve kendilerini şu an çok önemli biçimde silahlandırıp belediyede kendileriyle bir arada memlekette Ali kıran baş kesen rolünü oynuyorlar.”
“YİRMİ GENÇLE BABAMA SALDIRMASINA…”
Ömer Atmaca, AKP’li Lider Savcı Sayan ve grubunu babasına yönelik saldırısı argümanını ise şöyle anlattı:
“Kendisi babam Ayhan Atmaca’ya da çok büyük haksızlıklar yapmıştır. Biz bu haksızlıkları şanlı yaradana havale ediyoruz. Biz bu haksızlıkları Mahkeme-i Kübra’ya bırakıyoruz. Kendisinin yirmi gençle babama saldırmasına katiyen karşılık vermiyoruz. Bizler kabadayı değiliz, bizler Ağrı’nın saygın ailesiyiz. Bizler hiçbir biçimde halkı üzecek aksiyona de girmeyiz.
Kendisi şu anda memlekette otuz tane silahlı yeğeniyle Ali kıran baş kesenlik yapmaktadır. Kendisini kınıyorum ve belediye başkanlığı yapmaya davet ediyorum.”