Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rejim Yapan Kız Diyalogları

Rejim Yapan Kız Diyalogları
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Rejim Yapan Kız Diyalogları Sabahtan 1 dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusu değin peynir yedim ben yalnızca içine limon sıkılmış sıcak su içtim saatte öğlen oldu acıktım gibi Hayrola kimi arıyorsun ya bizim köşedeki pideciden pide söylesek diyorum yuh hayvan yapamassın kızım sen rejim mejim iyi tamam be git ordan 10 tane salatalık ata getir hiç olmazsa 10 mu nan tam 2 kilo vermişim aa süper eh bundan böyle bi kek yapıp yemeği hak ettim pelin popo'nun üzerinde niye sürünüyosun sen kızım bu işler sadece rejimle olmaz bunu ahenkli yaparsan küçülüyomuş popon niye vuruyon pelin poponu duvara kafayımı yedin küçültücez kızım işte bilmiyosun sen sus bi konsantremi bozma Ayyy napıyosun pelin! niye doluyosun streç film!i karnına öyle deme kızım, bu şu anda terleticek karın bölgemi pozitif yağlar gidecek bana güvercin poku lüzumlu napıcan kızım güvercin pokunu kızım güvercin bokuna 1 limon sıkıcan içinede 1 kaşık bal 1 haftada 5 kilo veriyomuşun Evet hayatim Ne yiyoruz + Bi tane salatalik, yarim havuc, yarim da domates Salatayi getirirler hayatim Sen esas yemek yemek olarak ne yiceksin + Bisey yemicek misin? + ZIkkImIn dibini ye! Bana 15 iskender, 3 porsiyon künefe  

858,497Konular
981,903Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt