Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rekat Nedir?Rekat ne demek

Rekat Nedir?Rekat ne demek
0
357

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rekat anlamı
Rekat ne demektir
Rekatın tanımı
Rekat manası

Namazın bölümlerinden herkes demektirNamazın kıyam, rükû ve secdelerinden oluşan her bir bölümüne rekat denir *

Similar threads

Bilindiği gibi namazlar farz, vacib, sünnet ve müstahab kısımlarına ayrılmakta ve ikişer, üçer, dörder rekatlı bulunmaktadır Bu namazlar daha önce yazdığımız üzere farzlarına, vaciblerine, sünnetlerine ve adabına riayet edilerek şöyle kılınır: 1) Sabah Namazı Sabah namazının iki rekat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
http:img510**************img5102033mxr6 Namazın bütün ibâdetleri içine alan bir ibâdet olduğunu bilmem biliyor musunuz? Konuyla ilgili bâzı teknik rakamlar vermek istiyorum: Günde 40 rekat namaz kılıyoruz Bu 40 rekatın 17si farz, 3ü vâcib, 20si sünnettir Bir senede 14600 rekat namaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Bir günlük namazın kazandırdıkları Namazın bütün ibâdetleri içine alan bir ibâdet olduğunu bilmem biliyor musunuz? Konuyla ilgili bâzı teknik rakamlar vermek istiyorum: Günde 40 rekat namaz kılıyoruz Bu 40 rekatın 17si farz, 3ü vâcib, 20si sünnettir Bir senede 14600 rekat namaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Namazın bütün ibâdetleri içine alan bir ibâdet olduğunu bilmem biliyor musunuz? Konuyla ilgili bâzı teknik rakamlar vermek istiyorum: Günde 40 rekat namaz kılıyoruz Bu 40 rekatın 17si farz, 3ü vâcib, 20si sünnettir Bir senede 14600 rekat namaz kılıyoruz Ramazanda 600 rekat teravih namazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Sünnete Uymanın Önemi (Mezhebe, hadise uymam) demek (Kur'ana uymam) demektir Zira Hak teâlâ buyurdu ki: (Resule itaat eden, Allaha itaat etmiş olur) Nisa 80 (Peygamberin emrine uyun, nehyettiğinden sakının) Haşr 7 (İndirdiğimi insanlara beyan edesin, açıklayasın) Nahl 44 Beyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,466Konular
981,161Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt