Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rektör Prof. Dr. Budak’tan “9 Eylül” mesajı

Rektör Prof. Dr. Budak’tan “9 Eylül” mesajı
0
106

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, İzmir’in işgalden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama iletisi yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak bildirisinde, “Kuruluşumuzun ve kurtuluşumuzun simgesi, 9 Eylül; Türk Milletinin vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık isteğinin tüm dünyaya haykırıldığı ulu bir gündür. İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünde kentimizle bütünleşen bir Üniversite olarak tarihi ulu zaferlerle dolu Ülkemiz içi bıkmadan ve usanmadan çalışacağız. İzmir’de doğan Üniversitemizi; eğitim, öğretim ve araştırmada kentimize yakışır bir dünya markası haline getireceğiz. 1955’te çıktığımız bilim seyahatimize 9 Eylül’ü zaferle taçlandıran o ulu ruhla devam ediyoruz. Bu vesileyle Ülkemizi düşman işgalinden kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” tabirlerine yer verdi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt