Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Renk modası

Renk modası
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Renk modası Dekorasyon modası Renk modası Bahar geldi, eğer evinizde değişklik yerine getirmek istiyorsanız tam zamanıdır meleklerim Idareli dekorasyon değişikliği yapabilir, veya evinizi baştan tadilat yaptırarak ayrı bir görünüme kavuşturabilirsiniz Bu yazımı size renk modasını takdim etmek için yazıyorum Açık koyu renk kombinasyonları yılında fazla moda Ortaya meydana çıkan açıkkoyu renk kombinasyonları evinize öbür ve hoş bir hava katacaktır Çikolata tonlarındaki sufle ve latte renklerini ya da oya çiçeği rengini kullanarak yaptığınız kombinasyonlar ile duvarlarınız asil bir görünüme kavuşacak giderken kumsal, köpük ve meltem bu tonlar için en uygun kombin renkler olacaktır 1549213623 1549213623 renkmodasi5c571fbc0992crenkmodasi5c571fbc0992crenkmodasi5c571fbc0992c Koyu renklerde bordo tonlar da öne çıkacak Tercihini bu tonlardan yanlamasına kullanmak isteyenler, şarabi rengine de göz atabilirler Mor renkten vazgeçemeyenler içinse hercai rengi güzel bir alternatif Benim tarzım daima herzamanki diyenler için kesekağıdı, belce beji ve uçuk pembe tonları yine alternatifler aralarında yer alıyor Bu renklerin yanında gri ve mavi tonlarını da duvarlarınızla buluşturarak bulunduğunuz mekana öbür ve sofistike bir hava katabilirsiniz  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,139Kullanıcılar
negan61Son üye
Üst Alt