Renkli Gözlüler İçin Inanılmaz Bir Göz Makyajı Örneği renkli gözlüler için göz makyajı, mavi gözlüler için göz makyajı, yeşil gözlüler için göz makyajı Sevgili melekler, makyaj gerçekleştirmek fiilen uygunluk işidir ve beceri ister Kayda Değer olan öyle çok malseme kullanılmasına karşın, ciltte önem yaratmamak ve artı boya yokmuş izlenimi vererek var olan güzellikleri ortaya çıkartmaktır İşte biz de bu sayfamızda profesyonel bir göz makyajının renklerle oynanarak nasıl yapılacağını anlatacağız 13558 13558 renkligozlulericinharikabirgozmakyajiornegi5c4ec537d1a32renkligozlulericinharikabirgozmakyajiornegi5c4ec537d1a32 1071 554 gozmakyaji1jpg13558 Renkli Gözlüler İçin Harika Bir Göz Makyajı Örneği gozmakyaji1jpg13558 Renkli Gözlüler İçin Harika Bir Göz Makyajı Örneği Adım 1: Bütün üstteki göz kapağı üzerinde şeftali göz farı uygulayın Adım 2: Göz kapağınızın kaşlarınıza yakın bölgesine krem renkli göz farı uygulayın Adım 3: Üstteki göz kapağının kenarlarına beyaz göz farını hafif bir kat uygulayın Adım 4: Üst ve daha alçak gözün iç köşesine bir kalın kat beyaz göz farı uygulayın Adım 5: Üst göz kapağının dış kısmına kahverengi göz farı uygulayarak dağıtın Yukarıdaki fotoğraf 2 bakın Adım 6: Pak bir fırça kullanarak pürüzsüz bir görünüş oluşturun Adım 7: Siyah likit eyeliner kullanarak üstteki göz kapağı kirpik üstüne bir çizgi çizin Gözünüzün iç köşesinde ince ve gözün dış köşesinde kalın çizgi oluşturun Adım 8: Eğer kirpikleriniz gür ve uzun değilse takma kirpik uygulayabilirsiniz ancak bunu abartmayın Mümkünse doğal kirpiklerinize bol rimel sürerek göz makyajınızı bitirin Adım 9: Göz aşağı koyu kahverengi göz farını ince bir tabaka uygulayın Yumuşak bir dış görünüş oluşturmak için fırçayla dağıtın Genişletmek için tıkla id