iltasyazilim
FD Üye
Renkli toplar
malzemeler:
89 orta boy patates
12 yemek kaşığı tereyağı
tuz
3 adet havuç, rendelenmiş
küçük bir demet dereotu veya maydanoz, doğranmış
kırmızı biber
hazırlanması:
patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun ezme aleti ile hepsini geniş bir kapta ezin tereyağını ilave edin patateslerin sıcaklığı ile yağın erimesini sağlayın en son tuzunu ekleyip karıştırın
ayrı ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin bu işlemi tüm malzemeler bitene kadar tekrarlayın
Afiyet olsun
malzemeler:
89 orta boy patates
12 yemek kaşığı tereyağı
tuz
3 adet havuç, rendelenmiş
küçük bir demet dereotu veya maydanoz, doğranmış
kırmızı biber
hazırlanması:
patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun ezme aleti ile hepsini geniş bir kapta ezin tereyağını ilave edin patateslerin sıcaklığı ile yağın erimesini sağlayın en son tuzunu ekleyip karıştırın
ayrı ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin bu işlemi tüm malzemeler bitene kadar tekrarlayın
Afiyet olsun