Rep İsteme DiyaLoqLarı! Ya canım geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa +Eveettt noolmuş? Duruyo o hale dimi sende + E illaki yaaannniiiii Hıııı anladıımmm ya ben de şu anda gülünç resimlerde bir konu açtım bir bakıversene ben eklerken fazla güldüm de Bakıvermişken de bir rep yollayıversene Şiiişt bak ne yazdım? + Bakiiim 1dk sonradan Noldu baktınmı? + Evet rep im hala aynı? + Ee nolucaktı? + Boşu Boşuna mı bak diyoz sanaversene oğlum rep Hadi anam hadi yavrumallah versin sıkıyosa bana +rep versene + yemedi di miyemez tabikorkaksın olum senveremezsin sen bana rep mepyok o kalp sende Eğer bana +rep verirsen sana forumda abi derim + Ama ben bayanım Fakat fakat ii o süre sende rep ver Ya hemen sen bana bir rep versen ne ii giderdi he + o ne ancak??? ( yeni aza ) güzel geldin kardeş ehuallah belanı vermesin öldüm gülmekten ne adamsın yaa + eeee Huh ne eesi? çok gülünç ti güldüm işte + nerde +rep? oohoo her güldüğümüze rep vericeksek işimiz var + ben burda boşunamı şaklabanlık yapıyorum iyi al hadi al başımın gözümün sadakası olsun +1 + yupppiiii ya şu konuya bi bak be + ok bakıyom nasıl + hoş eee + iyi topic eee + başlığıda iyi uydurmuşsun eee + ne eee +rep? + daha fazla beklersin abi hani bu gun benım doğum günü ya + ee noolmus hani +rep im + ne rep i len armağan almadın bari rep ver fazla güzel konu olmuş helal + yani? yani bravo sana böle devam et + yaniii rep dediğin nedir fakat insan +rep için yalvarır mı şahsiyetsiz miyim ben * eee sadet Allahını seviyorsan bana bi rep ver