Rep isteme yolları rep dediğin nedir fakat, insan +rep için yalvarır mı, şahsiyetsiz miyim ben * eee sadet Allahını seviyorsan bana bi rep ver Ya canım geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa *Eveettt noolmuş? Duruyo o ışık halkası dimi sende * E nasıl olursa olsun yaaannniiiii Hıııı anladıımmm ya ben de derhal komik resimlerde bir konu açtım bir bakıversene ben eklerken fazla güldüm de Bakıvermişken de bir rep yollayıversene Şiiişt , bak ne yazdım? *Bakiiim 1 dk sonra Noldu baktınmı? *Evet rep im hala benzer? *Ee nolucaktı? Boşu Boşuna mı bak diyoz sana, versene olm rep *Hadi anam hadi yavrum, Allah versin sıkıyosa bana +rep versene yemedi di mi, yemez tabi, korkaksın olum sen, veremezsin sen bana rep mep, yok o kalp sende Eğer bana +rep verirsen sana forumda abi derim *Lakin ben bayanım Ama , ama ii o zaman sende rep ver Ya hemen sen bana bir rep versen ne ii giderdi hea * o ne ki??? ( yeni üye ) güzel geldin kardeş purepistemeyollari5c563d488db17gifalt hahaha hahaha hahaha Allah belanı vermesin öldüm gülmekten ne adamsın yaa * eeeeHuh ne eesi? çok gülünç ti güldüm işte * nerde +rep? oohoo her güldüğümüze rep vericeksek işimiz var * ben burda boşunamı şaklabanlık yapıyorum iyi al hadi al başımın gözümün sadakası olsun +1 * yupppiiii *ya şu konuya bi bak bea ok bakıyom *nasıl hoş *eee iyi topic *eee başlığıda iyi uydurmuşsun *eee ne eee *+rep? daha çok beklersin *abi hani bu gun benım dogum gunum ya ee noolmus *hanı +repim ne repi len *hedıye almadın barı rep ver fazla hoş konu olmuş helal * yani? yani bravo sana böle devam et * yaniii offf işlenmiş bea al Şu Anda +rep istiyorum ehehehe :zuha: :zuha: