Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Repertuarından yıldız tilbe şarkılarını çıkardı

Repertuarından yıldız tilbe şarkılarını çıkardı
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Repertuarından yıldız tilbe şarkılarını çıkardı 1548629992 1548629992 repertuarindanyildiztilbesarkilarinicikardi5c4e37ecaaef9repertuarindanyildiztilbesarkilarinicikardi5c4e37ecaaef9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberokkk&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İMPARATOR İBRAHİM TATLISES, GÜNAY SAHNESİNDE BİR KEZ DAHA SEVENLERİYLE BULUŞTU DÖRT HAFTA DAHA GÜNAY'DA SAHNEYE ÇIKMAYA HAZIRLANAN İBRAHİM TATLISES, REPERTUARINDAN YILDIZ TİLBE’NİN BEŞ ŞARKISINI ÇIKARTTI Repertuardan Yıldız Tilbe şarkılarını çıkardı İstanbul'un elit mekanı Günay Resturant'da önceki gecce müzik dünyasının İmparatoru İbrahim Tatlıses sahneye çıktı Bir aydır Cuma akşamları Günay sahnesinde sevenlerinin karşısına çıkan İbrahim Tatlıses, 'Günay'da sahneye çıkmayı fazla sevdim Dört hafta daha buradayım' dedi Erdal Acar, Selami Şahin, Petek Dinçöz, Ferhat Güzel gibi isimlerin izlediği İbrahim Tatlıses, müşterilerin aralarında oturan beyaz saçlı birine, 'Ne değin karizma duruyor saçlarınız Bende bir sabah uyanacağım ve tüm saçlarım ak saçlı olacak Lakin benim bu kadar karizma durmaz' dedi Yeni albümünden şarkılarda söyleyen İbrahim Tatlıses, repertuarında olan ve geçen haftalarda söylediği Yıldız Tilbe'ye ait olan, Anam Anam, Kop Gel, Beni Benden Alırsan, Dağlar gibi şarkılarını söylemedi İbrahim Tatlıses, 'İki ay buralardan uzaklaşmam lazım' diyerek son günlerde sıkıntılı olduğunu vurguladı İbrahim Tatlıses, Günay'da dünden bugüne şarkılarını söyleyip tüm istekleri de seslendirdi  

858,497Konular
982,516Mesajlar
30,253Kullanıcılar
zackakusphaSon üye
Üst Alt