Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resepsiyonist Beyazıt

Resepsiyonist Beyazıt
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Resepsiyonist Beyazıt ekranların sevilen yüzü olan Beyazıt Öztürk atv deki canım ailem dizine göz dikti RESEPSİYONİST OLACAK 1548642934 1548642934 resepsiyonistbeyazit5c4e6a7bada9cresepsiyonistbeyazit5c4e6a7bada9c resepsiyonistbeyazit5c4e6a7bada9c BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN GÖZÜ, ATV'NİN CANIM AİLEM DİZİSİNDE Bir televizyon programında Canım Ailem dizisinde 'Halim'i oynayan İlker Aksum'a, Beyaz bir itirafta bulundu Diziyi peşine düşüp takip eden ve fazla beğenen Beyaz, İlker Aksum'un 'Sen yapacak mısın dizi?' sözleri üstüne 'Kardeşim ben seninle herhangi bir dizide oynamadan ben bir işin içine girmem İlker Aksum varsa bir projenin içinde ben o projenin içindeyim, yahut yokum' dedi Program sunucusunun 'Öbür seneye' sözleri üzerine Beyaz, 'inşallah, yoo Canım Ailem'e Otelde resepsiyonist olarak' diye konuştu İlker Aksum ise Beyaz'ın bu isteğine 'Süper olur' değerlendirmesini yaptı giderken Beyaz, Star TV'de yarışma sunacağıyla ilgili haberleri doğrulayarak projenin bundan böyle netleştiğini sözlerine ekledi  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt