Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resident Evil 2 İçin Yeni Bir Ek Paket Mi Geliyor?

Resident Evil 2 İçin Yeni Bir Ek Paket Mi Geliyor?
0
108

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Resident Evil 2 Remake, gerek eleştirmenler gerekse oyunseverler tarafından bu yılın en başarılı oyunlarından birisi olarak bedellendiriliyor. Yapımcısını da mutlu eden bir muvaffakiyet elde etmiş durumda. Ben de bunu hak ettiğini düşünenlerdenim.

Çıkışının üzerinden 10 ay üzere bir vade geçmişken yine gündeme gelmesini sağlayan hususa dönecek olursak, oyuna yeni bir ek paket gelebileceği argüman ediliyor. ‘Ghost Survivors’ ek paketinden sonra pek ses soluk çıkmamıştı. Lakin oyunun hayranları son devirde bir detay fark etmişler ve bunun yeni bir ek pakete işaret ediyor olabileceğini düşünmekteler.

RPAfAQ.jpg

Oyunun bütün versiyonlarına (PC, PS4 ve Xbox One) görselde de gördüğümüz isimsiz muvaffakiyetim eklenmiş durumda. Şu an EN_Name olarak görünen bu muvaffakiyetim, Capcom’un test gayeli olarak bu türlü bir giriş yaptığını gösteriyor. Yeni muvaffakiyetim da oyun için yeni içerik manasına gelebilir diye düşünülmüş, çok da mantıksız bir mülahaza sayılmaz, değil mi?

Her yeni içerik illaki hikaye ile ilgili olmak zorunda değil doğal; yeni karakter, yeni bir mod vs. de eklenebilir oyunlara. Lakin burada yeni bir muvaffakiyetim bulunması, evvelki oynanışa bu yanda bir ek yapılacağını düşündürtüyor.

Bu güncelleme her ne ile ilgiliyse, Capcom’dan yakınlarda bir duyuru gelebilir. Bekleyelim, görelim.

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt