Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Resident Evil 3 Remake, Denuvo Kullanacak

Resident Evil 3 Remake, Denuvo Kullanacak
0
116

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
content_65081.jpg

Capcom, Steam sayfasında verdikleri bilgiyle Resident Evil 3 Remake’in Denuvo kullanacağını açıklamış oldu. Bir önceki oyun Resident Evil 2 Remake de çıkışında Denuvo kullanmış, sonrasında kaldırılmıştı.

Denuvo kullanımı çok tartışılan konulardan birisi. Oyunların performansını ciddi oranda etkilediği, buna karşın oyunların kırılmasına engel olmak konusunda pek yardımcı olamadığı dile getiriliyor. Geçtiğimiz dönemde bunun örneklerini görmüştük. Hatta bizzat kendileri 'Kırılamaz oyun yoktur. Bizim asıl amacımız oyunların ilk satış döneminde korsanı engellemek" minvalinde açıklamalar yapmışlardı. Sonuç olarak firmalar da oyunlarının en azından çıkış döneminde kırılmasını engellemeye çalışıyorlar. Demek ki ellerinde pek bir alternatif yok.

Resident Evil 3 Remake, 3 Nisan’da PC, PS4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Bakalım bu sefer Denuvo koruması ne kadar sürecek.

Similar threads

Pek çok otorite tarafından 2019’un en âlâ oyunu olarak lanse edilen Resident Evil 2 Remake için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa vade evvel Ciri modu ile önümüze çıkan Resident Evil 2 Remake için artık de Geralt modu yayınlandı. Oyun severlerin de bildiği üzere Ciri ve Geralt 2015...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Geçtiğimiz günlerde kırılan Resident Evil Village'ın korsan versiyonunu oynayan oyuncular, oyunun orijinal haline göre performansının çok daha iyi olduğunu fark etmişlerdi. Zaten oyunu kıran EMPRESS grubu da oyundan hem Capcom'un anti-tamper V3 hem de Denuvo V11 korumalarının kaldırıldığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Capcom yeni Resident Evil 3 Remake fragmanını yayınlandı ve bu fragman oyunun asıl yıldızıyla aynı ismi taşıyor: yani Nemesis! Tabii ki ben de biliyorum Jill Valentine gibi oyun dünyasının en ikonik kadın kahramanlarından birinin işin içinde olduğunu ama bir düşünsenize, Nemesis olmasa Resident...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Tanınan kaygı oyunu Resident Evil yakaladığı başarıyı yeni oyun Resident Evil 3: Nemesis Remake ile yakalamaya hazırlanıyor. Resident Evil 3: Nemesis Remake tanıtım medyası yayınlandı! Yayınlanan kapak görsellerinin akabinde Resident Evil 3: Nemesis tanıtım görüntüsü ile oyun severlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Son günlerde Resident Evil 3 Remake ile ilgili argümanlar alevlendi, üst üste farklı kaynaklar oyunun prodüksiyon aşamasında olduğunu belirtmeye başladılar. Mevzuyu birincinin YouTuber SpawnWave tarafından gündeme getirildi. Kendisi, yayınladığı görüntüde oyunun 2020’de çıkacağını ileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt