Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Resident Evil 4 kuramıyorum:S

Resident Evil 4 kuramıyorum:S

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Resident Evil 4 u aldım cdkey falan yazdım ama yuklemıyor tam yukluyorken soyle bır yazı cıkıyor please insert disk 1 that contains the file layout bin dıyor cd 1 ı takıyorum sonra da soyle bı yazı cıkıyo setup could not find a file on the specified path or disk please check that the proper disk is inserted or specify a new path yardımcı olursanız cok sevınırım ya

Similar threads

oyunu kurmaya calıstıgımda söle bir hata alıorum nasıl bu hatayı çözücem yardım lütfen Setup could not find a file on the specified path or disk Please check that the proper disk is insert or specify a new path ne demek bU?
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar ben playstoreden orjinal assasin's creed aldımKurmak için gerekli dosyaları indirdimFakat kurmaya çalışırken Please insert disk 3 that contains the file data4 cab diyorAyrıca kurmaya başlarken data4 cab ile ilgili de bir şey diyor Şimdi sorun ne yani
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
merhaba ben bugün korsan bir sims 4 cdsi aldım 2 cd den oluşuyor ben 1 cd dekileri kopyaladım ve yeni açtığım bi klasöre yapıştırdım sonra 2 cd dekileri yapıştırdım Sims 4 PART 1exe den dosyaları açma işlemini başlattım 34 saniye sürdü ve bitti daha sonra setup işlemini başlatıp oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
League Of Legends Helper Tool (LOLHT) 60 Minimap, Lasthit, Bursts; +++ (Updated) It's been more than 9 months since the first LOLHT was released and i am glad to announce that zero bans were reported so far! It's an easy tool which gives nice advantage and helps you climb the ladder! First...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Nisa Suresi İngilizce Meali Nedir Nisa Suresi İngilizcesi 1 O mankind! reverence your GuardianLord, who created you from a single person, created, of like nature, His mate, and from them twain scattered (like seeds) countless men and women; reverence Allah, through whom ye demand your...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt