Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Resident evil 4 trainerı

Resident evil 4 trainerı

Similar threads

Ben Resident Evil 6 yükledim ama save yapamıyorum Home tuşuna basınca Resident Evil 5 de menü gelirdi filan ama bunda oda gelmiyorNe yapmalıyım
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Önce aşağıdan trainerı indirelimİndirdikten sonra oyuna girelim Alt + Tab ile masa üstüne gelip rar dan çıkardığımız trainerı çalıştıralım ve oyuna girelimOyundayken İnsert tuşuna basalımBöylece trainer aktif olacaktırOyundayken aşağıdaki fonksiyonlar aşağıdaki hileleri sağlar Numpad 1:Sınırsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Resident Evil 4 u aldım cdkey falan yazdım ama yuklemıyor tam yukluyorken soyle bır yazı cıkıyor please insert disk 1 that contains the file layout bin dıyor cd 1 ı takıyorum sonra da soyle bı yazı cıkıyo setup could not find a file on the specified path or disk please check that the proper disk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Resident Evil 4 Oyununu yükledim tam açarken bu hata çıkıyor çözümünü bilen var mı? Hatanın Resmi:
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
: resident evil 2 hileleri arkadaşlar varsa lütfennnn
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar