Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resim Küçültme Cs3

Resim Küçültme Cs3

Similar threads

Endüstri lideri Photoshop CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu bayilerdeDijital fotoğraflarda düzeltme yapmayı, fotoğraf kolajları oluşturmayı, tasarım prototipleri oluşturmayı ve İnternet ’te kullanılacak resimleri hazırlamayı öğrenin Resimlere zarar vermeyen akıllı filtreleri kullanmayı ve resimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Videodan gif yapımı videoda gif yapma PSCS3 ile Videodan Gif Nasıl Yapılır Ps CS2 de image ready ile videodan gif yapabiliyordukılabiliyorAma Ps CS3 te image ready olmadıgı için kafalar birazcık karışıyor PS CS3 te image ready gömülü imişİlk önce gif edebilmek için Quick Time 71 Player...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Cs3 De Resmi 16*16 Nasıl YapacagızAcil Yardım?
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Endustri lideri Photoshop CS3 Yetkili Eğitim Kılavuzu bayilerdeDijital fotoğraflarda rotuş yapmayı, resim kolajları oluşturmayı, tasarım prototipleri oluşturmayı ve İnternet ’te kullanılacak resimleri hazırlamayı oğrenin Resimlere zarar vermeyen akıllı filtreleri kullanmayı ve resimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Videodan gif yapımı videoda gif yapma PSCS3 ile Videodan Gif Nasıl Yapılır Ps CS2 de image ready ile videodan gif yapabiliyordukılabiliyorAma Ps CS3 te image ready olmadıgı icin kafalar biraz karışıyor PS CS3 te image ready gomulu imişİlk once gif yapabilmek icin Quick Time 71 Player...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt