Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Resimleriniz suyun icinde gormek istermisiniz???

Resimleriniz suyun icinde gormek istermisiniz???
0
79

Similar threads

Photoshop İle Dovme Yapma Photoshop İle Dovme Nasıl Yapılır? Photoshop İle Dovme Yapılışı Vucuda dovme yapma Resim ufaltılmıştır Orjinal halini gormek icin buraya tıklayın (Orjinali: 800x600) Resim yeniden boyutlandırıldı Asıl boyutlarında gormek icin buraya tıklayınız Asıl boyutlar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Photoshop İle Goz Rengi Değiştirmek Photoshop İle Goz Rengi Nasıl Değişir Photoshop İle Goz Rengi Değişimi Photoshopta goz rengini nasıl değiştiririz ? 1)Kullanıcağımız resimi acalım Değerli Misafirimiz, Bu konuya ait diğer resimleri gorebilmek icin UYE OLUNUZ 2)aşağıdaki resimdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Birbirinden guzel tanışma mesajları burada Selam, uzun zamandır profilinizi inceliyorum ve profil sayfanızda paylaştığınız yazılar, şarkılar sanki bir ortak yanımızın olduğu soyluyor gibi Ne dersin sence bir ortak yanımız varmıdır? Selam, yanlız olduğunu duydum Beyaz bir atım yok ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
İnternette gezerken, siteler arasında dolaşırken canımızı sıkan yegane şeylerden bir tanesi de reklamlar,zor yuklenen resimler vb iceriklerdir Bu icerikler zaman zaman sayfaların gec yuklenmesine neden olur ve performansı etkileyebilirOpera ile bunların hepsinden kurtulmanız mumkunBunun icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt