resımlı aşk şiirleri resimli uzun şiirler uzun aşk şiirleri şiirler aşk şiirleri resimli ve sözleri Aşk benim hiç Senim olmamış Varlığınla yokluğun aralarında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine sabit cümlelerimin sonunda Ola Ki birkaç satır aralarında unutulacaksın bir müddet sonra İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim Hani defalarca kızardın ya “Konuş konuş konuş derdin, haykırabilir miyim derhal korkaklığını Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yahut …? Sahiden alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, baştan sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için Evet, sayfalardan koparıp tek tek savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım Her yeni güne seni getirmedi diye ayaklanma etmemeliyim Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana yargı verebilmeliyim Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için Zira mahrum Sözde benim hiç senim olmamış, güya bizi hiç yaşamamışız, güya aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonradan yarım bırakmışız gibi Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Benzeri benim hiç senim olmamış gibi… 1549076966 1549076966 resimliasksiirleri5c5509ebeea1cresimliasksiirleri5c5509ebeea1c http:img2blogcucomimagestumtumguzelresimlerinsankalp SİYAH GÖZLERİNE BENİ DE GÖTÜR siyah gözlerine beni de götür daha dokunmadan kurudu irem çöllere bir türlü yağamıyorum yeni bir koşuşun başlangıcında birazcık zelzele sonrası biraz büyük kasaba hülyası bir yürek yangınından geriye kalan siyah gözlerine beni de götür bundan böyle bu yerlere sığamıyorum pembe uçurtmalar yollandığından beri sarardı tiryaki menekşeleri sonbaharın tozlu kafeslerinde sevgi turnaları yakalıyorum turnalar gidiyor; ben kalıyorum avareyim, asûdeyim, yorgunum bilmiyorum niçin sana vurgunum erzurum garında banklar üzerinde uyku tutmuyor karanlıkları yitik düşlerimi kovalıyorum gölgeler gidiyor; ben kalıyorum binbir türlü kokuyorsa yaylalar siyah gözlerine beni de götür baharın koynundan koparıp sana ipek bir mendile sardığım yüreğimle şehzade gülleri gönderiyorum umutlar kalıyor; ben gidiyorum bütün yelkenlileri, deniz fenerlerini kaptanları sorgulayan yanından geçen küheylanların dehşet tûfanına yakalandığı siyah gözlerine beni de götür güneş ülkesinden gelen yiğitler sözde olmayan bir dünya kursun cellat, ayrılığın boynunu vursun yöntem usul intizârı çürüten bu hercai diken, bu deli açlık sürüklüyor imkânsız muştuların eşiğine gönül vâdilerini bir ağaçtan düşen yapraklar gibi düşüyorum tanyerine ya topla zarar görmüş kırlangıçları ya da bu vefâsız şarkıyı bitir özgürlüğe dışarı giden tutsaklar gibi 1549076966 1549076966 resimliasksiirleri5c5509ec305eeresimliasksiirleri5c5509ec305ee http:wwwresimlandnetimagephp?image datamedia10900gj3&maximsize 900 BEYAZ SAYFADA SANA GÖRMEK Her şey yapılabilir bir beyaz kağıtla Uçak mesela Uçurtma mesela Altına konabilir biri ötekilerden Kısa olduğu için sallanan bir masanın Ya Da şiir yazılabilir Süresi ötekilerden kısa bir ömrün üzerine Bir beyaz kağıda her şey yazılabilir Senin açık havada Güzelliğine benzetme bulmak baskı Sen iyisi mi sana benzemeye çalışan her şeydenBir gülden, bir ilk, bir sonbahardan sor Olur Ya tabiattadır çaresi Senin bir güle bu kadar benzemenin Ve benim bilinci nasırlı bahçıvan çaresizliğim Anlarım bitkiden filan Ama anlayamam Toprağın güneşle konuşmasını Sana fazla eş bir çiçek aracılığıyla Sen bana ışık ver yeter Bende filiz fazla Köklerim içimde gizlidir Gelen giden ,açan solan, yara budak yok Bir şiir istersin İçinde benzetmeler olan Kusura bakma sevgilim Heybemde sana benzeyecek değin Güzel bir şey yok Uzun bir yoldan geldim Tedariksiz,katıksız bir yolcuyum Yaralı yarasız sevdalardan geçtim Koynumda bir beyaz kağıt boşluğu Her şeyi anlattım Olan olmayan, acıtan sancıtan Bilsem fakat sana varmak içindi Bütün ara verme sancıları Bütün stabilize arkadaşlıklar Daha hızlı koşardım Sever adım gelirdim Gözlerinin mercan maviliğine Sana görmek, suya bakmaktır Sana görmek, bir mucizeyi anlatmaktır Sana sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır Aşk sorgusunda şahanem Yalnız kelepçeler sanıktır Ne yazsam olmuyor;çünkü bilenler hatırlar Hem yapılmış ayrıca yapma çiçek satanlar, Bahçıvanlar değil,tüccarlardır Sen öyle göz,sen pek toprak ve güneş ortaklığı Sen teninde cennet kayganlığı iken Sana şiir yazmak ahmaklıktır Bir tek söz kalır dişlerimin arasında Ben sana gülüm derim ,gülün ömrü uzamaya başlar Verdiğim tüm sözler sende kalsın isterim Ben sana gülüm derim ,gül sana benzediği için ebedi Yazdığım tüm şiirler sana başlayan bir kitap için önsöz Sana bakmak,bir beyaz kağıda bakmaktır Her şey olmaya hazırlanmış Sana görmek,suya bakmaktır Gördüğün suretten utanmak Sana bakmak,bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi Anlatmaktır Sana bakmak,Allah'a inanmaktır 1549076966 1549076966 resimliasksiirleri5c5509ee63a7cresimliasksiirleri5c5509ee63a7c http:img95imageshackusimg956260seniseviyordumdz2 Seni seviyordum ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte Güldüğün zaman yukarıya bakardın Yukarı kalkan başın ve gülümseyen gözlerin vardı, ne güzeldiler Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu Geri dönüyordu çoğalarak Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum her şeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve ara sıra tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk Cesurduk Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller Ben seni seviyordum, bilmiyordun Sevinçlerim oluyordun arada bir, sen hiç bilmiyordun Sonradan herhangi biri oldun Tüm sevinçlerim bittikten sonradan yağmurlar yağdı serin haziran akşamları Daha Sonra bir gün uzakta gördüm seni Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak İşte tekrar aynı Kalbimi acıttın Her zamanki gibi Değiştik sanıyordum Ve sen yeniden bilmiyordun