Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resimli Ozlem Sozleri-Resimli ozlem msjları

Resimli Ozlem Sozleri-Resimli ozlem msjları
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Resime Yazılı Duygusal Sozler,Ozlem YazılarıResimli Ozlem YazılarıSevgliliye Ozlem MesajlarıEn GUzel ozlem Sozleri

Ozlem Mesajları

Gelecekse beklenen beklemek guzeldirOzleyecekse ozlenen ozlemek guzeldirSevecekse sevilen:İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR

imagesresimliozlemsozleriresimliozlemmsjlari5ad9b5618bdba

Ozlem yakarsa yureğini ve acı cekersen hasretten beni an! Cunku ben icimde yuzbinlerce ozlemimle her gun seni yaşıyorum, seni delicesine ozluyorum, sana doyamıyorum

imagesresimliozlemsozleriresimliozlemmsjlari5ad9b5629604c

Bilirim buz dağıdır ozlem, eflatun sabahlarda Bilirim kulaklarım cınladığında ozleyenim vardır uzaklarda ve yine bilirim ki ozleyenim OZLEDİĞİMDİR aslında

imagesresimliozlemsozleriresimliozlemmsjlari5ad9b563a95e1

Ozlemek seni, yanlızca seni ozlemek, uzayan gecelerde seni beklemek Uşuyor ellerim, yureğim uşuyor, gozyaşlarım duşuyor gecenin orta yerine Zaman geciyor, cığlık cığlığa yarıyor sessizliği hasret!

imagesresimliozlemsozleriresimliozlemmsjlari5ad9b564b92f0

Similar threads

guzel ozlem sozleri Kısa guzel sozler ozlem Oyle senden cok uzaklarda değilim, gormesini bilen gozlerin bakışındayım, belki sana senden daha yakın bir yerde, carpan kalbinin her atışındayım Dogan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilme aşkı olmasa inan hic bir seye deymezdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
En Guzel Ozlem Mesajları Kısa Ozlem Mesajları Ozlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis O bence icten ice aglayis yada senden ayri yasayis Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin cinlarsa bilki bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Fazla soze hic gerek olmadığını duşunuyorum arkadaşlar sizleri hemen beğendiğim ve cok sevdiğim Aşk sozleir ile başbaşa bırakmak istiyorumSevgilinize aşkınıza aşkınıız anlatmanın en guzel yolu sizinle paylaşacağım birbirindne guzel aşk ve sevgi sozleridir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
En guzel Ozlem Sozleri Ozlem Sozleri 2019 Ozlem Sozleri Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gercek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya ciksa keske Ozledigim ne sensin ne de bir baskasi ozledigim gercekten hissetmeden bana “seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Sevgiliye Yeni Romantik Aşk Sozleri Sevgilinize olan Aşkınızı anlatmak icin Romantik Aşk sozleri arıyorsanız sayfamızı ve sayfamızdaki aşk sozlerini cok beğeneceksinizSevgilinize aşkınızı en iyi anlatmanın en guzel yolu guzel sozlerdir işte sizlere En Romantik Aşk Sozleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt