Resimli Portakal Pelteli Panna Cotta Tarifi Portakal Pelteli Panna Cotta Tarifi Resimli Portakal Pelteli Panna Cotta Tarifi Ağır tatlılardan hoşlanmayan meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için gayet hafif , meyveli bir tatlıyla karşınızdayız meleklerresimliportakalpeltelipannacottatarifi5c4f33f8c978dalt Portakal pelteli panna cotaresimliportakalpeltelipannacottatarifi5c4f33f8c978dalt 1548694516 1548694516 resimliportakalpeltelipannacottatarifi5c4f33f92acffpngresimliportakalpeltelipannacottatarifi5c4f33f92acffpng resimliportakalpeltelipannacottatarifi5c4f33f92acffpng Portakal Peltesi İçin: 1 su bardağı portakal suyu 1 su bardağı su 2 yemek yemek kaşığı nişasta 12 su bardağı şeker Panna Cotta İçin: 2 paket süt kreması (400 gr) 6 yemek yemek kaşığı pudra şekeri 2 yemek kaşığı toz jelatin 1 paket vanilya 2 su bardağı süt 2 yemek yemek kaşığı nişasta Portakal Pelteli Panna Cottanın Hazırlanışı: Portakal peltesi malzemelerini bir sos tenceresinde karıştırın ve kısık ateşte göz göz olana değin pişirin Krema, pudra şekeri, nişasta, süt ve vanilyayı bir sos tenceresinde karıştırın Bambaşka bir kapta toz jelatini fazla az sıcak su ile eritin Kaynamadan önce karışıma ilave edin Göz göz olana dek pişirin Pişen muhallebiyi üzerinde 2 parmak başıboşluk kalacak şekilde kaselere paylaştırın Son olarak portakal peltesini muhallebinin üstüne ekleyin Buzdolabında 23 saat soğuttuktan sonradan servis yapın id