Resimli Pratik Pasta Tarifleri Resimli Pasta Tarifleri Pasta Tarifleri Resimli En Güzel Pasta Tarifleri Resimli Evinizde misafirleriniz için hazırlayabileceğiniz birbirinden leziz ve şık sunumlu pratik pasta tariflerinden bazılarını sizlerle paylaşıyoruz meleklerresimlipratikpastatarifleri5c4f0e781ffedalt 1548684915 1548684915 resimlipratikpastatarifleri5c4f0e7854549resimlipratikpastatarifleri5c4f0e7854549 resimlipratikpastatarifleri5c4f0e7854549 Köstebek Pasta Malzemeler: * 3 yumurta, * 1 su bardağı şeker, * 75 gr margarin, * 1 paket kabartma tozu, *1 paket vanilya, * 2 çorba kaşığı kakao, * aldığı değin un, İçi için: *1 paket krem şanti + 1 su bardağı süt, *3 tane muz, id *2 kaşık damla çikolata, *2 kaşık kırılmış fındık, Hazırlanışı: Şekeri ile yumurtaları çırpın Üzerine yumuşamış margarini, kabartma tozunu vanilyayı,kakaoyu ve aldığı kadar unu (koyu kıvamlı olmalıdır) katıp kek harcını yağlanmış yuvarlak kek kalıbına döküp yayınlama 170 derecelik fırında pişrin Pişen kek ılıyınca kenarlarından 2 cm bırakıp orta kısmı kaşık yardımıyla oyun Yanlız düz bir şekilde ve tabanı parçalamadan kekein güya kısmına değin oymalısınızOyduğunuz kısma ıkıye indirimli muzlarıyerleştirin krem şantiyi sütle çırpıp içine fındık ve damla çikolata (yada çikolata parçası) katıp bu karışımı sadece muzların üzerine koyun Oyduğunuz kekin parçalarını ufalayın ve krem şantinin üstüne en ince ayrıntısına kadar kapatacak şekilde ekin hafif hafif bastırıp krem şantiye yapışmasını sağlayın minimum 23 saat buzdolabında beklettikten sonra servis edebilirsiniz… 1548684915 1548684915 resimlipratikpastatarifleri5c4f0e785acbcresimlipratikpastatarifleri5c4f0e785acbc resimlipratikpastatarifleri5c4f0e785acbc Tiramisu Tiramisu malzemeleri: 2 katlı kakaolu pasta tabanı 1 paket labne peyniri 15 su bardağı süt 2 yumurta 1 çay bardağı toz şeker 2 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı granül kahve 1 su bardağı su Üzeri için Kakao Rendelenmiş çikolata Tiramisu nasıl yapılır : Sütü, unu, yumurtayı, şeker ve vanilyayı karıştırmak suretiyle orta ateşte muhallebi kıvamında pişiririz Soğumaya bırakırız Labne peynirini içine ekleyerek mikserle çırparız Kek tabanından 8 cm’lik çember ile 4 dairesel parça keseriz Granül kahveyi sıcak su içinde eritiriz Kalıpların tabanına bir kek parçası yerleştirip kahveli su ile ıslatırız Üzerine krema ekleriz Tekrar kek yerleştirip işlemi tekrarlayıp, 1 gece buzdolabında bekletiriz Pasta üstüne kakao serpiştirip kalıptan çıkartırız Rendelenmiş çikolata ile Tiramisu üzerini süsleyip servis yaparız 1548684915 1548684915 resimlipratikpastatarifleri5c4f0e7862a49resimlipratikpastatarifleri5c4f0e7862a49 resimlipratikpastatarifleri5c4f0e7862a49 Muzlu Rulo Pasta kek malzemeleri: 4 yemek yemek kaşığı toz şeker 4 yumurta (sarılar ve beyazlar farklı kaplarda) 4 yemek kaşığı un 1 paket kabartma tozu krema malzemeleri: 1 litre süt 3 yemek kaşığı un 4,5 yemek yemek kaşığı toz şeker 2 yumurta kakaolu isterseniz; 12 kaşık kakao 1,52 muz hindistan cevizi isterseniz dövülmüş ceviz kekin hazırlanması: 1 4 yemek yemek kaşığı toz şeker ile 4 yumurtanın sarısını mikserle çırpın farklı bir kapta 4 yemek yemek kaşığı un ile 1 paket kabartma tozunu karıştırın bir diğer kapta 4 yumurtanın beyazını köpükler oluşana dek çırpın yumurta beyazlarını şekerli yumurta sarılarına ağır ağır ek edin unu da gitgide ekleyerek yavaş yavaş çırpın 2 karışımı yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye yayınlama (karışım fazla azmış gibi gelebilir ama merak etmeyin bir yemek kaşığı yardımıyla yağlı kağıdın tamamına karışımı yayın) önceden ısıtılmış 170C fırında kekin üzeri kızarana kadar pişirin (bu işlem kısa sürede olduğu için keki bırakıp gitmeyin) kek pişince fırından çıkarıp hala sıcakken yağlı kağıt yardımıyla gevşek bir rulo yapın ve sardığınız yağlı kağıdın üstüne ıslak bir mutfak bezi yayarak keki dinlendirin (çok sıkı sararsanız kek yırtılır) kremanın hazırlanması: 1 3 yemek yemek kaşığı unu, 4,5 yemek kaşığı toz şekeri, 2 yumurtayı ve kullanıyorsanız 12 kaşık kakaoyu küçük tepe tencerede karıştırın soğuk sütü üstüne yavaşça ekleyin sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirin oda sıcaklığında arada bir karıştırarak hafif ılınmasını sağlayın (çok soğuk olmasın) 2 ılınınca ruloyu açın üstüne oldukça çok kremadan sürün (yaklaşık üçte ikisini içine sürmelisiniz)kekin genişliğine kadar ortaya 1,5 ya da 2 muzu uzunlamasına koyun ve keki iki defada rulo haline getirin (krema yanlardan taşacak, kaşıkla alıp üzerine sürün) rulonun etrafına kremadan sürün 3 üstüne isteğe göre dövülmüş ceviz ve hindistan cevizi serperek buzlukta dondurun