Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Resmi Gazete'de bugün (11.06.2020)

Resmi Gazete'de bugün (11.06.2020)
0
109

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
2257645_720x360.jpg

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

–– Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Akrep Türlerinin Doğadan Yakalanmasına İlişkin Usul ve Esaslara Dair Yönetmelik
–– Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası Yönetmeliği
–– Atatürk Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
–– Bartın Üniversitesi Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
–– Dicle Üniversitesi Taşınmazları İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Ufuk Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

TEBLİĞ

–– İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ (No: 2020/5)

İLÂN BÖLÜMÜ

a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Similar threads

22 Haziran 2020 Tarihli ve 31163 Sayılı Resmi Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİKLER –– Hacettepe Üniversitesi Öğrenci Yurtları Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik –– İnönü Üniversitesi Klinik Araştırmalar Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SEÇME KARARI –– Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına, Yargıtay Daire Başkanı Bekir ŞAHİN’in Seçilmesi Hakkında Karar (Karar: 2020/254) ATAMA KARARLARI –– Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2020/255...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
02 Temmuz 2020 Tarihli ve 31173 Sayılı Resmi Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR –– Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kosova Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Sağlık Alanında Hibe Yapılmasına Dair Anlaşmanın Yürürlüğe Girmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 2719) –– Türkiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
08 Temmuz 2020 Tarihli ve 31179 Sayılı Resmi Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ CUMHURBAŞKANI KARARI –– Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğünün Taşra Teşkilatında Bazı Kadroların İhdas Edilmesi Hakkında Karar (Karar: 2020/339) YÖNETMELİKLER –– Bahçeşehir Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
01 Temmuz 2020 Tarihli ve 31172 Sayılı Resmi Gazete YASAMA BÖLÜMÜ KANUN 7248 1924 Tarih ve 491 Sayılı Teşkilâtı Esasiye Kanununun Bazı Hükümlerinin Kaldırılması ve Bazı Hükümlerinin Değiştirilmesi Hakkında Geçici Kanunun Bazı Hükümlerinin Yürürlükten Kaldırılması ve Neden Olunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt