Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Resmini Çizdim fakat Gerisi Değil Soru

Resmini Çizdim fakat Gerisi Değil Soru
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir kaç sorum olucak arkadaşlar sizlere fikirlerinizi elde etmek istiyorum

Çizimim iyidir Çok hoş portre fotoğraf çiziyormuşum arkaşlarım böylece diyor Hatta sevgililerine, sevdiklerine vs hediyelik içinde çizdiklerim oldu

4 Senedir tanıdığım fakat az cok muhattabım vardır öle karsı karsıya gelince merhaba merhabadır

21 yaşındayım bu zamana değin cok kız arkadaşım vs cevrem oldu ama hiç biri bu kadar düşündürmemişti Yani aklımın bi köşesinde olup olmadık aklıma gelip kurcalıyor

Bende yeteneğimi kullanıp resmini çizdim ve çok güzel oldu karakalemde olsa resme baktığımda canlısına bakıyormuşum gibi yani güzel bi duygu gerçekte fakat Bu resmi çizerken ona hediye etmek amaçlı çizmiştim lakin amacım yarıda kaldı ve sormak istediklerim

1 Devlete Ait hediye ederek benim ona aleyhinde ilgimin olduğunu, düşünmesini istiyorum yani bilmesi gerektiği anlamında Sizce bu olumlu olurmu ?

2 Devlete Ait şahsen kendimmi vereyim yahut aracımı kullanayım ?

3 Kendimde devlete ait ona verecek kadar cesaretsiz hissediyorum

4 Eğer resmi vermeye kalktım kendim veya aracı ila geri teperde kabul etmesse tepkim ve o lahza yapabileceğim şey ne olabilir ?

Kusura bakmayın arkadaşlar azıcık uzun oldu lakin fikirlerinizi edinmek benim için iyi olabilir Çoktan yorum yapıcak ve tezgâhtar olucak arkadaşlara teşekkür ederim İyi Forumlar

858,496Konular
981,840Mesajlar
29,889Kullanıcılar
yusufasdfdSon üye
Üst Alt