iltasyazilim
FD Üye
Restoran Usulü Acılı Meze Tarifi İçin Malzemeler
*56 adet domates
*12 dal dereotu
*12 dal maydanoz
*1 adet salatalık
*1 adet orta boy soğan
*2 tatlı kaşığı nar ekşisi
*2 çorba kaşığı zeytinyağı
*1 çorba kaşığı domates salçası yada biber salçası
*Tuz, karabiber ,pul biber
Restoran Usulü Acılı Meze Tarifi Yapılışı Domatesin kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz, bir kaba boşaltıyoruz, daha sonra soğanın kabuklarını soyup dörde bölüp salatalık ,dereotu, maydanoz ve biberi robottan geçiriyoruz ,domates karışımına ekliyoruz eğer parçalar gözünüze büyük gelirse komple karışımı bir kere robottan geçirebilirsiniz Kalan diğer malzemeleri de ekledikten sonra karışımı karıştırıyoruz, eğer biraz daha ekşili olsun isterseniz nar ekşisini daha fazla katabilirsiniz afiyet olsun
*56 adet domates
*12 dal dereotu
*12 dal maydanoz
*1 adet salatalık
*1 adet orta boy soğan
*2 tatlı kaşığı nar ekşisi
*2 çorba kaşığı zeytinyağı
*1 çorba kaşığı domates salçası yada biber salçası
*Tuz, karabiber ,pul biber
Restoran Usulü Acılı Meze Tarifi Yapılışı Domatesin kabuklarını soyup robottan geçiriyoruz, bir kaba boşaltıyoruz, daha sonra soğanın kabuklarını soyup dörde bölüp salatalık ,dereotu, maydanoz ve biberi robottan geçiriyoruz ,domates karışımına ekliyoruz eğer parçalar gözünüze büyük gelirse komple karışımı bir kere robottan geçirebilirsiniz Kalan diğer malzemeleri de ekledikten sonra karışımı karıştırıyoruz, eğer biraz daha ekşili olsun isterseniz nar ekşisini daha fazla katabilirsiniz afiyet olsun