Revani Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta1 akarsu bardağı toz şeker1 su bardağından 1 parmak yetersiz sut1 paket vanilya1 paket kabartma tozu1 limon rendesi2 su bardağı irmik6 yemek yemek kaşığı un Şerbeti için 3 su bardağı toz şeker3 5 su bardağı su3 4 damla limon suyu Revani Tarifi Yapılışı Öncelikle şerbeti hazırlamakla başlayalım Şerbet kaynamaya başladıktan sonradan üç dört damla limon sıkalım Bu şekildede iki dakka kaynadıktan daha sonra kapatalım Soğumya bırakalım (tatlımız sıcak serbet soğuk olacak çünkü)Yumurta ve şeker mikserle köpük köpük olana kadar çırpılırArdından öteki bütün malzemeler eklenir ve karıştırılır Yağlanmış borcama dökülür Ben üstüne ceviz koymayı tercih ettim sizde yahut olamsa da olurPiştikten sonra hindistan cevzii ile de süsleyebilirsiniz 170 derece fırında kızarana kadar pişirilir Ateşten alınan revani 5 dakka bekledikten sonradan şerbeti ek edilir Şerbeti çeken tatlı servise hazır Sağlık Durumu olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur