Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Reyting..

Reyting..
0
315

Similar threads

29 Ocak 2022 Cumartesi günü televizyonda yayınlanan yapımların reyting sonuçları belli oldu. Cumartesi akşamı Show Tv'de Güldür Güldür Show, Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler, Star'da Ölümsüz (Yabancı Sinema), FOX Tv'de Maske Kimsin Sen?, Tv8'de Survivor All Star, Atv'de Kardeşlerim, TRT1'de ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Arka Sokaklar reyting rekorları kırdı arkadaki sokaklar, dizisi, son bölümü, yeni bölümü, reytingleri, reyting rekoru, haberleri burada arkadaşlar 1548662977 1548662977 arkasokaklarreytingrekorlarikirdi5c4eb8c5d8b83arkasokaklarreytingrekorlarikirdi5c4eb8c5d8b83...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
TRT ekranlarının yeni dizisi Benim Adım Melek dün akşam yayınladığı 2. bölümüyle reyting rekorları kırdı. Başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı TRT'nin yeni dizisi Benim Adım Melek 2 Ekim akşamı AB grubu reytinglerinde Fatih Portakal ile Fox Ana Haber birincilik elde ederken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonucları carşamba belli oldu imagessenanlatkaradenizvedirilisertugrulreytingsonuclaricarsambabellioldu5ade63f6ad07f imagessenanlatkaradenizvedirilisertugrulreytingsonuclaricarsambabellioldu5ade63f81ed9b Her hafta Diriliş Ertuğrul ve Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonucları carşamba belli oldu imagessenanlatkaradenizvedirilisertugrulreytingsonuclaricarsambabellioldu5ade64b22d46c imagessenanlatkaradenizvedirilisertugrulreytingsonuclaricarsambabellioldu5ade64b395fc7 Her hafta Diriliş Ertuğrul ve Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
858,506Konular
983,039Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt