Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

rezillik diye buna denir ya=)

rezillik diye buna denir ya=)
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
alçaklık diye buna denir ya ) ilk önce şunu söyliyeyim benim 2 siteye daha üyeligim var ve birisinde yöneticiydim bu bölümde paylaşacaklarım daha öncede benim tarafımdan o sitelerde paylaşılmıştırinanmayanlar yada ben bunu daha önce gördüm diyen varsa özelden yazsın linkleri ve idareci baglantısını atarım görürler ) daha öncede kendi sitenizde yayınlamıştım ) gene ben ayh tekrar rezil oldum şimdi gecen yıl abimin nişanı vardı tamam mı neyse nişan başladı bende dedimki bir lavaboya gideyim saçım bozulmuş düzeltip geleyim hay gitmez olaydım ya neyse ellerimi yıkıyordum lavabodada bir bayan arkası bana dönük bayan:meraba dedi ben şaşırdım alt hani birde arkası dönük belki tanıyorumdur dedim bende:merhaba dedim bayan:devam etti nasılsın ben:çaktırmıyorum tabi karşılık verdim teşekür ederim iyiyim sen kadın:saol bende iyi tanıdın mı beni ben:ya değil tanıyamadım bayan:nasıl yani şeyimi gördün mü nasıl sence güzelmi ben:neeeeeee dion sen ya kadın:evet fazla güzeldir bir gecede seninle deniyelim fazla rahatlatıyor bende:tık değil bayan:iyi peki çocuklar nasıl demesin mi benim jeton dikdörtgen oldugu için yeni düştü benim çocuum yokkiarkamı bir döndüm birde ne göreyim kadın telefonla konuşuyormuşnasıl kaçıyorum lavabodan lakin tam kapıyı açtım birde abiye giymiştim fular kapıya sıkışmasın mıkarşıda da abim çekiyorum çekiyorum gelmiyorabim ne yapıyon kız sen diyor hiç ya fular sıkıştıda ben bütün fuları çektim bayan kapıyı açmasın mı ben gönder yerdeayh cümbür cemaat bana gülüyorbirde abim demesinmi saftirik niye fuları çekiyon kapıyı açsanarezil oldum ya uyuz kuzenimde telefonda sevgilime anlatmasın mıayh kepazelik kepazelik​ id  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt