Rezza terapide İki kadını birbirine düşüren işadamı Rezza Zarrab yorulmuş çareyi psikiyatriye gitmekte bulmuş PSİKİYATRİSTE GİDİYOR! 1548641396 1548641396 rezzaterapide5c4e6479ad8acrezzaterapide5c4e6479ad8ac http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergunelmanset&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GÖNLÜNÜ EBRU GÜNDEŞ'E KAPTIRAN AZERİ İŞADAMI REZA ZARRAB, ESKİ SEVGİLİSİ ŞARKICI GÜNEL'İN 'O ASLINDA BENİ İSTİYOR' AÇIKLAMALARI SEBEBIYLE BUNALIMA GİRDİ Şarkıcı Günel'le yaşadığı aşkla magazin dünyasına giren Azeri işadamı Reza Zarrab, üç ay önce gönlünü Ebru Gündeş'e kaptırdı Uzun çabalar sonucu Gündeş'in sevgisini kazanan Reza Zarrab, durumu kabullenmekte güçlük çeken Günel'in açıklamalarıyla biçare oldu HAFTADA İKİ SEANS Günel'in 'Benimle bitmiş barışmak istiyor, evime güller gönderiyor' içerikli açıklamalarından bunalan işadamı, çareyi 'Hayatımdaki tek insan Ebru Gündeş'tir Kendisinden diğer kimseye çicek göndermedim Ebru'yu seviyorum Lütfen ilişkimizden uzak dursunlar' demekte buldu İşte bu talimatlar üzerine küplere binen Günel, 'Ebru Gündeş'ten ayrıldı, bir araya gelmek için saygın isimleri bana gönderdi' dedi Ama gelişmeler, bu açıklamalara karşın Ebru Gündeş ile Azeri Reza Zarrab arasındaki aşkın bütün gaz sürdüğünü gösterdi Dubai'de düzenlenen konsere birlikte giden sevgililer, dosta düşmana 'Birlikteyiz' mesajı verdi Dubai'de gözlerden uzak tatil yapan sevgililer, sessizliğini korurken Günel, bir kez daha sahneye çıktı Bir açıklama daha yapan Günel, eski sevgilisi Zarrab'ın kuaförünü basarak bütün müşterilerin önünde kendisinden özür dilediğini söyledi Kafalarda yeni bir soru işareti oluşturan adım, işadamını bunalıma soktu Bezginlik düşen genç işadamı, çareyi profesyonel bir yardım almakta buldu Haftanın iki günü psikaytra dışarı giden Zarrab, mutluluğunun bozulmaması için yoğun mücadele gösteriyor