Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ricky Martin Diyarbakır'a mı Geliyor?

Ricky Martin Diyarbakır'a mı Geliyor?
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ricky Martin Diyarbakır'a mı Geliyor? ricky martin haberleri, ricky martin konseri, ricky martin türkiye konseri Sevgili melekler, dünyaca meşhur şarkıcı Ricky Martin'in sıradaki konserini Diyarbakır'da yapma durumu ortaya çıktı Uçankuş'un verdiği bilgiye takriben Martin internet sitesi üzerinden sıradaki konserini nerede yapacağı konusunda oylama açtı Ülkemizin netteki haylaz ahalisi incisözlük yazarları da Diyarbakır'ı oy yağmuruna tuttu Böyle devam ederse Martin Diyarbakır'da konser verecek 27492 27492 rickymartindiyarbakiramigeliyor5c4dce8734de6rickymartindiyarbakiramigeliyor5c4dce8734de6 183 275 rickymartinjpg27492 Ricky Martin Diyarbakır'a mı Geliyor? rickymartinjpg27492 Ricky Martin Diyarbakır'a mı Geliyor? Ricky Martin, devlete ait internet sitesi üzerinden Nerede konser vereyim?diye sordu Londra için 57 özlem geldi, Diyarbakır için bütün 3070 oy yağdı! Ricky Martin, yeni konser turnesinde hangi şehirlere gideceğine karar saptamak için resmi internet sitesinde oylama başlattı ve hayranlarına şöyle seslendi: Konser için dünyanın birçok yerine gittim, daha da fazla yere gitmek istiyorum Nerede konser vermem gerektiği konusunda bana muavin olun Siteye dünya haritası koyduk, şehrinizi belirleyin ve oylayın Bana asistan olunŞu lahza http:www rmaroundtheworldcom# home adresinde devam eden oylama 28 Nisan'da sona erecek Oylamada hangi şehirler önde dersiniz? New York mu, Londra mı? Yahut Martin'i çok seven Latin Amerika ülkeleri mi? Bu yazı yazıldığı sırada Londra için 57, New York için 167, Rio için 139, Buenos Aires için bin 51 oy kullanıldı Bizden ise İstanbul'dan 237, Ankara'dan 53 oy kullanılmış BİRİNCİ ACAYIP Peki, birinci kim dersiniz? Şu an 3 bin 117 oyla Diyarbakır Diyarbakır'ın birinci olması yıkıntıilginç yok mi? Efendim, internetin haylaz çocukları İncisözlük yazarları, 'Koşun, Ricky Martin'i Diyarbakır'a gönderiyoruz' sloganlı oy kampanyası başlattı İncisözlük yazarlarının oylarıyla Diyarbakır açık ara önde şimdi Sitede 'Tatava yapmadım, bastım oyumu Diyarbakır'a', 'Oylar Diyarbakır'a megri megriii' gibi yorumlar yazarak birbirlerini gaza getiriyorlar Diyarbakır kesin birinci olur! İncisözlük'çüler daha önce de Şahan Gökbakar'ın 'Celal ile Ceren' filmini, düşük oy vererek dünyaca ünlü sinema sitesi IMDB'nin tüm zamanların en kötü filmler listesinde birinci yapmıştı Gökbakar da İncisözlük'e dava açmış, IMDB'nin yetkilileriyle konuşup filmi listeden çıkarttırmıştı Fiilen Diyarbakır'a da bir Ricky Martin konseri yakışır; demokratik açılıma takviye olur, oradaki gençler de bir dünya starını izlemiş olurlar id Natürel her şey hesap kitap işi; tatmin edici bilet satılır mı meçhul Önce Ricky Martin'in Diyarbakır'daki albüm satışlarına bakmak lazım TURNE ÖNCESİ ANKET Porto Riko'lu yıldız Ricky Martin'in, yeni dünya turnesi öncesi nabız yoklamak için başlattığı ankette sürpriz sonuç Londra'dan 57, New York'tan 167 isteğin geldiği ankette Diyarbakır 3070 oyla zirveye adını yazdırdı 'HAYDİ MEGRİ MEGRİ' Oy patlamasının nedeni ise sonradan ortaya çıktı İnternetin haylaz çocukları olan İncisözlük yazarlarının 'Oylar Diyarbakır'a megri megrii!' diye kampanya başlatıp Ricky Martin'in anketine oy istedikleri anlaşıldı  

858,498Konular
982,045Mesajlar
30,023Kullanıcılar
letsoulmanSon üye
Üst Alt